Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

FOTO/VIDEO Izabela Lojna golčinom iz slobodnjaka donijela pobjedu Hrvatskoj!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 19:00

Pobjednički gol zabila je Osječanka Izabela Lojna u 18. minuti.

Hrvatske nogometašice pobijedile su u dvoboju 2. kola skupine B4 kvalifikacija za EP u Zaprešiću Ukrajinu s 1-0 (1-0).

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Sjajan pogodak iz slobodnog udarca postigla je Izabela Lojna u 18. minuti.

Ovom pobjedom izabranice Nenada Gračana su isprale gorak okus poraza u prvoj utakmici na gostovanju u Walesu (0-4). U drugoj utakmici Velšanke su u gostima pobijedile Kosovarke s 6-0, te vode sa šest bodova, dok Hrvatska i Ukrajina imaju po 3 boda.

Hrvatice sljedeću utakmicu 31. svibnja u gostima kod Kosova.

"Tko god zabije, bitno je da se pobijedi, makar i Doris zabila s gola, a za moj je pogodak najviše zaslužan trener Jure", rekla je Lojna nakon utakmice.

"Znali smo i prije početka da je grupa zahtjevna, da su to sve reprezentacije koje su bile u potovima ispred nas, ali znali smo i da nisu kvaliteta koju Wales ima. Oporavili smo se nakon tog poraza, ušli smo u utakmicu dobro. Prvo poluvrijeme je bilo bolje, a izlaskom Balog se to malo poremetilo. Drugo poluvrijeme smo imali malo sreće, a Ukrajinke su također imale nekoliko situacija. Najvažnija je pobjeda i da cure mogu vratiti samopouzdanje jer one to zaslužuju svojim ponašanjem, odgovornošću, ljubavlju prema reprezentaciji, odnosno nogometu", rekao je izbornik Nenad Gračan za službene stranice Saveza i dodao:

"Izabela je kvalitetna i nepredvidiva igračica. Kod njenog udarca je fokus praktički bio na igračicama koje su dolazile na centaršut, međutim mislim da je to sad prvi put napravila. Čestitke njoj i svima ostalima koji su zaslužni za ovaj rezultat i pobjedu", rekao je Gračan.


(hina/g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska ženska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti