Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

FOTO U službenom zapisniku stoji kako je Leko vrijeđao Bela: „M*rš u pi*** mate***, je**m te u usta, mišu mali“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.07.23. | 23:00

Oštro riječi trenera Hajduka prema sucu, ali i 'agresivno ponašanje' u čemu je sprječavan od redara!

Nogometaši Dinama svladali su Hajduk minimalnim rezultatom što znači da su u prvoj utakmici u sezoni osvojili svoj prvi trofej u sezoni! Utakmicu je odlučio pogodak Martina Baturine (52.), ali svakako će se pričati i o isključenju Ivana Leke kojem je sudac Dario Bel dao dva žuta kartona u razmaku od nekoliko sekundi zbog čega je cijelo drugo poluvrijeme pratio iz novinarske lože te je svojem pomoćniku Adnanu Čustoviću davao upute putem mobitela.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

U službenom zapisniku obrazloženo je isključenje Leke:

Leko Ivan (1186631) u 45.+1. min (zbog psovanja suca riječima 'marš u pičku materinu!' Nakon toga na poluvremenu utakmice po dolasku u svlačionicu nastavio je vrijeđati uz izrazito agresivno ponašanje, u čemu je sprječavan od strane redara, uz riječi 'smeće jedno! Mišu mali! Jebem te u usta govno čelavo'

Budući da se radi o Superkupu, odluku o kazni Leki donijet će Disciplinska komisija HNS-a kojom predsjeda Marko Smolek. Ne zna se kad će se ona sastati, no i da se sastane odmah u ponedjeljak i kazni Leku s jednom utakmicom zabrane vođenja momčadi, trener Hajduka ima osam dana za žalbu na tu odluku, što znali da si može 'kupiti vrijeme' i kaznu odraditi u nekom drugom dvoboju, a ne u prvoj utakmici prvenstva u kojem se opet sastaju Dinamo i Hajduk.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan LekoHajdukHrvatski SuperkupSuperkupKomisija za žalbe HNSDario Bel

Ostale Vijesti