Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

OCJENE - Hajduk: Raspoloženog Lučića izdala obrana prije Dinamova pobjedničkog gola

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.07.23. | 22:33

Hajduk je izgubio prvu utakmicu sezone, Superkup je u rukama Dinama, ali nije bilo baš sve tako crno

Evo kako smo mi vidjeli večerašnji nastup Bijelih. Slažete li se s našim ocjenama?

Ivan LučićVratar
Obranio veliku priliku Baturini, snašao se i nogom loptu odbio u korner. Bio je relativno siguran, a kod gola nije mogao ništa jer mu je uža obrana loše reagirala
Ocjena
6.5
Niko Kristian SigurVezni red
Odigrao dobro prvo poluvrijeme, ali na teret mu se stavlja što je bio daleko od protivnika u akciji iz koje je Dinamo postigao gol.
Ocjena
5.5
Francisco FerroObrana
U prvo dijelu je bio solidan, ali je kod pogotka Baturine bio premekan kada je Dinamo izigrao Hajduk za 1-0.
Ocjena
5.5
Zvonimir ŠarlijaObrana
Uklizavao, borio se, bio bolji dio stoperskog para Hajduka u svom debiju koji je sanjao jer je odmalena privržen Majstoru s mora.
Ocjena
5.5
Dario MelnjakObrana
Sjajno je u drugom dijelu podvalio loptu za Dajakua, serviravši mu stopostotnu šansu. Imao je dobrih ubacivanja, premda u puno bolje odigrao u napadu nego u obrani
Ocjena
6
Rokas PukštasVezni red
Izborio se za izglednu šansu u prvom dijelu, ali je na kraju blokiran. U nastavku je imao još jednu, ali je glavom bio neprecizan. Nedorečena je njegova igra na 'šestici', korisniji bi bio bliže protivničkom golu
Ocjena
5.5
Filip KrovinovićVezni red
Dobro organizirao igru, ali mu je jednom opasni Baturina izmaknuo kontroli. U drugom dijelu je bio manje opasan, trudio se i borio.
Ocjena
6
Ivan DolčekNapad
Prijetio je centaršutevima, a jednom ozbiljno šutom mogao ugroziti vrata, udarac mu je blokiran. Nije bio dovoljno konkretan, ali ima potencijala u njegovoj lijevoj nozi..
Ocjena
6
Yassine BenrahouVezni red
Izveo opasan korner nabacivši odlično za Mlakara. Probao i udarac iz daljine. Njegovi su prekidi jako opasni, premda je sukrivac, jer je prije gola izgubio loptu.
Ocjena
5.5
Leon DajakuNapad
Propustio veliku priliku na startu drugoga dijela, mogao se proslaviti u službenom debiju za Hajduk, ali to je bilo manje-više sve što smo vidjeli od njega. Stoga je i razumljivo što je zamijenjen tijekom drugoga dijela.
Ocjena
5
Jan MlakarNapad
Pucao je u prvom dijelu malo iznad gola nakon kornera Benrahoua. Trebao je zamijenti Livaju,ali u tome nije uspio
Ocjena
5
Emir SahitiVezni red
Od 63. minute ušao umjesto Dajakua. Očekivalo se da će biti starter, a u malo vremena u igri imao je nekih pokušaja.
Ocjena
5.5
Filip ČuićNapad
Od 63. minute umjesto Dolčeka. Odmah po ulasku u igri našao se u odličnoj prilici, ali je pucajući glavom iz blizine prebacio vrata. U nadoknadi je imao još jednu priliku, a svoju prigodu izborio je radom na pripremama na kojima je bio otkriće.
Ocjena
5.5
Vadis Odjidja-OfoeVezni red
Ušao u 69. minuti umjesto Pukštasa. Nekim potezima pokazao je da bi mogao biti igrač koji će biti od velike koristi.
Ocjena
6
Fahd MoufiObrana
Ušao je 69. minuti umjesto Sigura. Vidi se da je ofenziviji bek od Sigura, ali treba mu još vremena za uigravanje s ostatkom momčadi.
Ocjena
5.5
Ivan LekoTrener
Zaradio je pred kraj prvog dijela isključenje, dobio dva žuta u kratkom periodu nakon što je oštro prosvjedovao tražeći korner za svoju momčad kako je pokazao pomoćnik, dok je Bel to okarakterizirao prekršajem na Ivanušecu. Nastavak je proveo u novinarskoj loži često upotrebljavajući mobitel. Momčad mu je bila dosta ravnopravna Dinamu, no izgubio je kontrolu ishitrenim potezima.
Ocjena
5

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukSuperkupHrvatski Superkup

Ostale Vijesti