Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Fossati: Stvorili smo puno prilika, ali nažalost njihov vratar je bio odličan

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.04.21. | 08:05

Veznjak Hajduka mišljenja je kako su Bijeli unatoč porazu odigrali dobar susret.

Sinoć je na Maksimiru odigran najveći derbi hrvatskog nogometa u kojem je Dinamo upisao rutinsku pobjedu rezultatom 2:0 te još jednom dokazao kako je trenutno velika razlika u kvaliteti između Modrih i Bijelih.

Svoj osvrt na derbi dao je veznjak Hajduka Marco Fossati, koji je mišljenja kako su Splićani unatoč porazu odigrali dobru utakmicu.

„Znali smo da utakmica neće biti laka. Igrali smo protiv velike momčadi koja se nalazi na prvom mjestu. Mislim da smo se predstavili u dobrom svjetlu. Dobro smo se pripremili za utakmicu. Šteta prvog pogotka, nakon njega su nam se malo skratile noge. Unatoč tome smo pokušali reagirati. Stvorili smo puno prilika za postizanje pogotka, ali nažalost njihov je vratar je bio odličan. S uzdignutom glavom odlazimo kući“, izjavio je talijanski veznjak, a zatim dodao:

„U drugom poluvremenu smo stvorili dosta šansi. Moramo krenuti od reakcije koju smo imali u drugom dijelu. Ako nastavimo ovim putem bit će dobrih rezultata“.

Za kraj se osvrnuo na sljedeće kolo i derbi protiv Rijeke.

„To je važna utakmica na našem putu, kao i sve preostale. Sigurno će nam nedostajati neki igrači, ali to ne smije biti alibi. Imamo drugih dobrih igrača koji ih mogu nadomjestiti. Sada se trebamo odmoriti i pripremiti za Rijeku“, zaključio je Fossati.


Tagovi

Marco Fossati

Ostale Vijesti