Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Fossati spreman prihvatiti ponudu Hajduka?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.07.21. | 08:43

Talijanski veznjak bio je u ozbiljnim pregovorima s Vicenzom, ali…

Iako natpise talijanskih medija uvijek treba uzeti s dozom opreza, izgleda kako se klupko oko transfera Marca Fossatija polako odmotava te da je manevarskog prostora za velike preokrete i neočekivane momente sve manje i manje.

Fossati je proljetni dio pošle sezone proveo u Hajduku da bi se po njenom okončanju vratio u Monzu. No, tamo nema mjesta za nekadašnjeg veznjaka Milana pa je tako krenulo medijsko nagađanje gdje bi talijanski veznjak mogao nastaviti svoj nogometni put.

Prvi se spominjao se Hajduk, koji želi otkupiti njegov ugovor. Zatim u priču dolaze Venezia, pa Turci, pa na kraju čak i Osijek. Iako je to sve zvučalo veoma zanimljivo, izgleda kako je Fossati u svojoj glavi dvojio između dvije opcije – Hajduk i Vicenza.

I vrapci na grani znaju da Hajduk nudi trogodišnji ugovor Fossatiju, ali iako je on itekako na cijeni u Splitu, njegova glavna želja bila je ostanak na Čizmi. To se, izgleda, neće dogoditi te je u ovom trenutku najizglednije da će on na sebe ponovno navući 'bijelu boju'.

Talijanski portal Biancorossi, specijaliziran za sve novosti vezane uz Vicenzu, piše kako su pregovori između 'njihovog' kluba i Fossatija završili te da je veznjak spreman prihvatiti ponudu Hajduka.

U svakom slučaju, oko cijele ove 'sapunice' ne očekujemo još previše vijesti. Klupko se odmotava, sve druge popratne stvari polako se rješavaju, a Fossati… on bi uskoro mogao okrenuti broj bivše stanodavke kako bi nastavio i dalje kod nje iznajmljivati stan.


Tagovi

Marco FossatiHajduknogometni transferitransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti