Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Fossati odbio tri ponude, želi u Hajduk, a povratak u Split je upitan

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.07.21. | 16:48

Talijan je ozlijeđen i pitanje je li potreban Hajduku nakon ispadanja iz Europe.

Marco Fossati 'nateže' se s Hajdukom još od kraja prošle sezone. Uprava Bijelih nikada nije tajila da talijanskog veznjaka želi vidjeti u svojim redovima i u aktualnoj sezoni, nakon što je odigrao jako dobro proljeće pod paskom Paola Tramezzanija kao posuđeni igrač talijanskog drugoligaša Monze.

Fossati je pred kraj prošle sezone izjavio da bi se volio vratiti u Monzu, onda je odbio Hajdukovu ponudu za trogodišnji ugovor, tada se pričalo o lukrativnoj ponudi iz Turske, međutim nedavno je u emotivnoj objavi na svojem Instagramu objavio da bi volio ponovno biti dio momčadi s Poljuda.

Prema pisanju dobro informiranog talijanskog transfer-gurua Nicola Schire, Hajduk je napravio novi korak prema Fossatiju ne bi li ga vratio na Poljudi i dodatno ojačao konkurenciju u vezi. Fossati je, tvrdi Schira, odbio dvije ponude iz Turske i jednu iz Serie B i očito su pregovor s Bijelima stigli do samoga kraja.

Međutim, Fossati vuče ozljedu pubične kosti koju ne želi sanirati operacijom već konvencionalnim metodama što povećava rizik od obnavljanja ozljede.

Nakon ispadanja od Tobola postavlja se pitanje isplati li se Hajduku plaćati ozlijeđenoj igrača čiji bi oporavak mogao potrajati. Objektivno, Fossati više i nije potreban Hajduku nakon ispadanja od Tobola, a Bijeli ciljaju na mlađe i potentnije rješenje na toj poziciji


Tagovi

HajdukMarco Fossati

Ostale Vijesti