REUTERS/Miguel Vidal
REUTERS/Miguel Vidal

Fiorentina bez ozlijeđenog Brekala i s igračem više 'razbila' Bragu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.02.23. | 21:17

Utrpale su im Viole četiri komada u mrežu

Nogometaši Fiorentine uvjerljivo su slavili s 4:0 na gostovanju kod portugalske Brage u prvom dvoboju doigravanja za osminu finala Konferencijske lige. 

Viole su razbile Bragu, koja je prvi šok doživjela u prvoj minuti nadoknade prvog dijela, kada je zabio Srbin Luka Jović. U 55. minuti uslijedio je crveni karton domaćem igraču Vitoru Tormeni, a Fiorentina je to iskoristila te zabila još tri gola. Još jedan je upisao Jović, a preostala dva Brazilac Arthur Cabral. Kod talijanske momčadi nije igrao Josip Brekalo zbog ozljede. Golove sa susreta pogledajte OVDJE.

Turski Trabzonspor uspjeli su minimalno slaviti s 1:0 i protiv švicarskog Basela na svom terenu, a jedini pogodak na utakmici postigao je Danac Jens Striger Larsen u 65. minuti.

Azersi Qarabag je istim rezultatom slavio kod kuće protiv belgijskog Genta, golom Leandra Andrada iz Zelenortskih otoka u 78. minuti. U 51. minuti domaći igrač Ramil Šejdajev je promašio kazni udarac.

Na utakmici norveškog Bodo/Glimt i poljskog Lecha nije bilo golova. Za Lech je cijelu utakmicu odigrao bivši igrač Hajduka Antonio Milić.

Uzvrati su na rasporedu sljedeći četvrtak. (hina)

Prava prijenosa za Hrvatsku ima ArenaSport.




Tagovi

Konferencijska ligaFiorentinaLuka JovićJosip Brekalo

Ostale Vijesti