Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Ferenčina potvrdio vjerojatni odlazak Hoxhe, Lepinjica uoči povratka ‘kući’: “Mi tamo idemo pokazati da smo pravi”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.12.23. | 17:06

Farmaceutima ne nedostaje optimizma uoči gostovanja na Kvarneru.

Težak tjedan za Farmaceute. Otvorili su ga domaćim ogledom protiv Dinama (0-2), a zatvorit će ga gostovanjem na Kvarneru (nedjelja, 17.10 sati, Max Sport 1). U 18.kolu HNL-a momčad Roya Ferenčine morat će se itekako potruditi kako bi osigurali pozitivan rezultat protiv goropadne Rijeke, a iako su treneri Rijeke i Slavena prijatelji, nema sumnje da na terenu jedan za drugog neće imati popusta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U najavi utakmice Sopić je istaknuo kako ima manjih problema s izostancima, dok će gostima sigurno nedostajati za ovaj ogled Martinaga i Božić koji imaju tri žuta kartona. U najavi utakmice strateg momčadi iz Koprivnice poručio je sljedeće:

“Dobro smo trenirali, osim problema s terenom i vremenskim uvjetima pa smo išli na umjetnu travu. Božić i Martinaga nam imaju tri žuta, ali ostali su se vratili, uključujući Lepinjicu, Caimacova, Štefulja. Nadam se daće neki i biti u prvoj postavi i da ćemo biti jači.”

Priča tjedna je Hoxha i njegov mogući, odnosno vjerojatni transfer u zimskom prijelaznom roku.

“Hoxha je profesionalac, trenira isto i sada i prije najava. Usredotočen je na utakmicu i dio je ekipe. Da, vjerojatno će otići, svi manji klubovi moraju prodavati da bi egzistirali. I zaslužio je, stvarno je riječ o odličnom igraču. No, nadam se da ćemo kroz zimu dovesti dva-tri dobra igrača i očekivati bolje rezultate,”

Slavenaše posljednje vrijeme muči realizacija, a na tu temu je trener Ferenčina kratko istaknuo:

“Nadam se da će se konačno probuditi i početi zabijati golove.”

Ova utakmica bit će posebna za Adrijana Libera i Ivana Lepinjicu, dvojicu bivših igrača Rijeke koji su zajedno preselili u Koprivnicu, a potonji je u najavi utakmice naglasio:

“Lakše je kada znaš protiv koga igraš, puno sam puta trenirao s njima i igrao, sigurno mi to olakšava. Ali mi smo ekipa, ne mogu sam. Rijeka je pokazala da je prava ove sezone i da igra jako dobar nogomet, ali očekujem pozitivan rezultat. Za svakog igrača bi dolazak u goste takvoj ekipi trebao biti dodatan motiv, dolaziš na pun stadion, ali i mi idemo tamo pokazati da smo pravi.”



Tagovi

Slaven BelupoRoy FerenčinaIvan LepinjicaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti