El Loco Bielsa želi veznjaka Dinama!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.07.20. | 16:24

Leeds bi uskoro trebao potvrditi promociju u Premier ligu, a veznjak Dinama trebao bi biti prvo pojačanje za sljedeću sezonu.

Leeds United, koji bi u narednih nekoliko dana trebao i službeno postati prvi klub koji će osigurati promociju Premier ligu budući da se trenutno nalaze na vrhu Championshipa, tako bi mogao postati novi klub talentiranog veznjaka, ali zasad nema nikakvih informacija koliko je Leeds spreman platiti za usluge 23-godišnjeg Sarajliju.

Gojak je ove sezone u dresu Dinama odigrao 38 utakmica u svim natjecanjima, a pritom je upisao četiri pogotka i pet asistencija.

 Dres bh. reprezentaciju odigrao je 10 utakmica (četiri pogotka), a ugovorno je vezan s Dinamom još dvije godine.

Iako je njegova trenutna tržišna vrijednost 5,5 milijuna eura, nema sumnje da bi čelnici hrvatskog prvaka za njegove usluge nastojali dobiti puno veći iznos.

Podsjećamo. Gojak je u posljednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Hajduka dobio drugi žuti karton krajem prvog poluvremena, a njegova je momčad u konačnici poražena rezultatom 2:3 od svojeg najvećeg rivala.

Dodajemo za kraj kako su Gojaka na posljednjem ogledu gledali predstavnici Evertona i Fiorentine, a njegovu slabiju partiju žele odmah iskoristiti čelnici Leedsa kako ne bi izgubili borbu za bh. veznjakom od dva spomenuta kluba koja su u ovom trenutku ipak nešto „veći“ od Leedsa.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Marcelo BielsaAmer GojaktransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti