El Clasico u kupu – Messi nije 100 posto spreman, Vinicus od prve minute

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.02.19. | 10:45

Spektakl počinje u 21 sat.

Večeras se na Camp Nou igra drugi El Clasico sezone i prvi od tri koja će se odigrati u sljedećih mjesec dana. Naime, ždrijeb je Real i Barcu spojio u polufinalu Kupa kralja. Uzvrat se igra 27. veljače, a svega tri dana kasnije, 2. ožujka, Real i Barca ponovno će se susresti na Satntiago Bernabeuu, ali ovaj puta u prvenstvu.

> Odigraj Barcelona - Real Madrid

Leo Messi na prvenstvenoj utakmici protiv Valencije (2:2) zadobio je udarac u nogu te je jučer odradio prvi trening i nije 100 posto spreman. No, iako su se pojavile špekulacije kako Messija neće biti u početnih 11, pa čak i da uopće neće nastupiti, Messi je jučer odradio puni trening te će biti u kadru Ernesta Valverdea.

> Leo Messi će dati gol i Barcelona će pobijediti, tečaj 3,00

Messiju će u napadu društvo praviti Luis Suarez i Philippe Coutinho koji se već neko vrijeme muči s formom, a sredinom veznog reda ordinirat će, dakako, Ivan Rakitić.

> Coutingo će dati gol i Barcelona će pobijediti, tečaj 4,80
> Luis Suarez će dati gol i Barcelona će pobijediti s hendikepom, tečaj 5,50
> Ivan Rakitić će dati gol, tečaj 2,50

Santiago Solari pak na raspolaganju ima sve igrače. Gareth Bale se vratio, kao i Marco Asensio, no u napadu će uz Balea i Karima Benzemu, koji se nalazi u odličnoj formi, zaigrati mladi Vinicius Junior koji je od prve minute krenuo u zadnjih devet utakmica, a u prošlom kolu Alavesu je zabio svoj prvijenac u prvenstvu Španjolske. U vezi će krenuti neizostavna trojka Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro.

> Karim Beznema će dati gol, tečaj 3,20
> Gareth Bale će dati gol i Real će pobijediti s hendikepom, tečaj 12,0
> Luka Modrić će dati gol i Real će pobijediti, tečaj 25,0

Barcelona je u ovoj utakmici favorit. Igra na domaćem terenu i u boljoj je formi od Reala. Osim toga, prva utakmica sezone završila je 3:0 pobjedom Blaugrane, a Real na pobjedu nad Barcelom čeka već godinu i pol. Također, u posljednje tri međusobne utakmice palo je ukupno 13 pogodaka, što iznosi više od četiri po utakmici.

> Na utakmici će pasti gol-glavom, tečaj 3,00
> Na utakmici će pasti gol direktno iz slobodnog udarca, 7,00
> Na utakmici će pasti hat-trick, tečaj 25,00

Barcelona je španjolski kup osvojila posljednje četiri sezone, a Real na trofej čeka od 2014.

(Foto: Reuters)

 

 


Tagovi

El ClasicoLionel MessiLuis SuarezArthur MeloIvan RakitićCoutinhoLuka ModrićGareth BaleKarim BenzemaVinicius JuniorCopa del Rey

Ostale Vijesti