Dvije dvojbe Bjelice za okršaj sa Cityem (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 30.09.19. | 08:53

Utakmica je na rasporedu u utorak od 21 sat.

Nakon maestralne pobjede nad Atalantom u prvom kolu (4:0), nogometaši zagrebačkog Dinama u utorak će od 21 sat odigrati utakmicu drugog kola Lige prvaka. Modra delegacija će oko 12 sati (let im kasni dva sata) otputovati u Manchester gdje ih sutra čeka ogled protiv najjačeg suparnika u skupini, Citya.

Evo tečajeva za utakmicu Manchester City – Dinamo

Na Etihadu se sutra očekuje oko tisuću i pol navijača Plavih, a oni neće vidjeti Komnena Andrića, Lovru Majera, Marka Leškovića i Dinka Horkaša na tom susretu jer zbog ozljeda nisu otputovali u Englesku.

Što se ostatka momčadi tiče, trener Nenad Bjelica je u razgovoru za Sportske novosti otkrio da su za nastup upitna dvojica prvotimaca.

„Trenirali su i Theophile i Dilaver, treba vidjeti kako će sutra izgledati na treningu u Manchesteru. Oni su mi još pod upitnikom“, rekao je strateg hrvatskog prvaka i tako zabrinuo sve navijače Dinama.

S obzirom da uz ovaj dvojac pouzdanih stopera nema ni trećeg stopera Leškovića, jedini zdrav stoper na raspolaganju ostaje Dino Perić. Ukoliko doista francuski i austrijski stoper ne budu spremni za nastup, Bjelica će morati eksperimentirati.

Jedna od opcija možda bi mogla biti postavljanje Marina Leovca na stoeprsku poziciju, što znači da bi Francois Moubandje startao u udarnoj postavi. Druga opcija bi bio Joško Gvardiol, 17-godišnji stoper iz mlade momčadi kojemu bi ovo bilo vatreno krštenje.

A moguća je i još neka treća opcija koju Bjelica ima u rukavu, poput one u prvom kolu kada je Atalantu neutralizirao s tri stopera.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Kevin Theophile-CatherineEmir DilaverNenad Bjelica

Ostale Vijesti