Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Doma je najljepše: Bivši stoper Hajduka potpisao novi trogodišnji ugovor s bugarskim velikanom

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.10.23. | 13:02

Nagrađen je za kvalitetne izvedbe u dresu drugog najtrofejnijeg bugarskog kluba

Kad su Bijeli u veljači 2020. za 400 tisuća eura doveli bugarskog stopera Kristiana Dimitova, ujedno i povremenog reprezentativaca, mnogi navijači splitskog kluba vjerovali su kako će se problemi u obrani ekspresno riješiti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, s vremenom se ispostavilo kako Dimitrov ipak ‘nije taj’, a onda je nakon tri godine (s tim da je jednu polusezonu proveo na posudbi u Cluju), s klubom dogovorio sporazumni raskid suradnje nakon čega se vratio u Bugarsku.

Dimitrov je dijete Botev Plovdiva, ali je od siječnja ove godine član drugog najtrofejnijeg bugarskog kluba – Levskog iz Sofije.

Prvo je bio standardan u drugom dijelu prošle sezone, zatim u prvom dijelu aktualne, a cijelo vrijeme igrao je toliko dobro da su mu iz kluba odlučili ponuditi novi ugovor do lipnja 2026. godine.

Dimitrov je potpisao, što zapravo i ne čudi, jer nakon turbulentnih par godina u HNL-u, gdje se nije dokazao, sada je opet pronašao sredinu u kojoj igra stalno i gdje njegove kvalitete dolaze do izražaja.

Levski je trenutno peta momčad Parve lige, a vodeći Lokomotiv Plovdiv, na čijem je golu fenomenalan Dinko Horkaš koji je uvjerljivo najbolji golman lige, bježi im sedam bodova.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kristian DimitrovLevskiLevski SofijaBugarska

Ostale Vijesti