Reuters
Reuters

Dinamovu veliku transfer želju preotima škotski gigant?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.05.23. | 09:45

Kako vrijeme odmiče, sve je izglednije da se Dinamo zapravo ohladio od slovenskog reprezentativca

Slovenac Žan Vipotnik ovo je ljeto tiha patnja mnogih klubova. Među glavnim kandidatima za njegovu kupnju stoji i hrvatski prvak Dinamo, koji je poslao i službenu ponudu, ali sada su se u priču konkretnije upleli i drugi klubovi. Kako javlja Football Scotland, Celtic razmatra ponudu za mariborskog napadača.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Da, postoji interes Celtica za ljetni transfer, ali ima puno klubova koji želim potpisati Žana", potvrdio je medijima i njegov agend Saša Župan.

Vipotnik je za Maribor ove sezone zabio 19 golova u 32 prvenstvene utakmice, zbog čega je želja i drugih klubova. Među inima se spominjao i Rangers, ali škotski mediji kažu kako njihove konkretne ponude nije bilo. S druge strane, Dinamova ponuda bila je 2,8 milijuna eura, što je 700 tisuća manje od onoga što su Slovenci očekivali, a ta razlika ne predstavlja problem Celticu koji će, navodno, ponuditi 3,5 milijuna. Službena ponuda još nije poslana, ali kontakta s njegovim agentom ima, iako je sve još u ranoj fazi.

Kako vrijeme odmiče, sve je izglednije da se Dinamo zapravo ohladio od slovenskog reprezentativca te da Celtic možda i neće imati pretjeranih problema realizirati ovaj transfer ne odluče li se iz Maksimira povećati ponudu. Naravno, ako se u priču ne upletu i drugi klubovi, koje Vipotnikov menadžer još uvijek skriva.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoDinamo ZagrebCelticRangers

Ostale Vijesti