Reuters
Reuters

Dinamo poslao ponudu za Vipotnika! Ali, neće biti dovoljna!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.05.23. | 15:00

Modri su, navodno, ponudili manje no što se očekivalo, ispod tri milijuna eura za slovenskog napadača, Maribor traži više

Je li Žan Vipotnik od srijede korak-dva dalje od Dinama? Naime, procurila je informacija da je Dinamo Mariboru poslao ponudu za napadača i reprezentativca, ali da je ona manja od očekivanja i ispod granice onoga za što bi slovenski doprvak pustio svojeg najboljeg igrača u Maksimir. Konkretno, prema informacijama Germanijaka, Dinamo je ponudio Mariboru tek 2,8 milijuna eura plus određene bonuse od idućeg transfera, a to, po svemu sudeći, neće biti dovoljno. U Mariboru već imaju nekoliko izdašnijih ponuda od Dinamove, no, čitavo je vrijeme sportski direktor Marko Šuler usmjeravao svoj napadača prema Maksimiru, javno govoreći da Dinamo ima popust, ali mora biti brz. U nekim neformalnim razgovorima moglo se zaključiti da su Modri spremni ponuditi, a Maribor prihvatiti, između tri i 3,5 milijuna eura, činilo se da priča ide baš u tom smjeru. No, u srijedu je u Ljudski vrt stigla ponuda od 2,8 milijuna eura. Kako sad stvari stoje, Maribor će tu ponudu odbiti.

No, naravno, ne mora značiti da je to kraj razgovora, možda je to tek prva ponuda i čeka se odgovor Maribora, nakon kojega bi Modri ipak malo pojačati ponudu. Teško je, naime, vjerovati da bi nekoliko stotina tisuća eura moglo biti prepreka ovom poslu, koju vuče repove već mjesecima. Opet, kad se sjetimo da je otprilike ista svota presudila oko nedolaska Diona Drene Belje, onda je moguće da ni sad Dinamo neće previše podizati ponudu. U svakom slučaju, bližimo se kraju ove sapunice, ili će Dinamo malo podići tu ponudu ili su Modri već odustali od Vipotnika, s obzirom da su 'napali' Frigana pa je ovih 2,8 milijuna eura bio tek kurtoazni iznos za koji su znali da neće biti dovoljan. Inače, Dinamo nije Mariboru ponudu nekog igrača, to nije dio ovog paketa, već zasebna ideja o nekoj budućoj suradnji i posudbi igrača. Koja bi se mogla realizirati neovisno o raspletu 'slučaja Vipotnik'.



Tagovi

Žan VipotnikMariborGNK DinamoIgor BišćanDario Šimić

Ostale Vijesti