Dinamovci otputovali u Sevillu: Taktika je ista, samo bi željeli odigrati s malo više samopouzdanja!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.11.16. | 12:04

Nogometaši Dinama otputovali su jutros u Sevillu gdje ih sutra očekuje utakmica četvrtog kola Lige prvaka protiv španjolske momčadi.

Sevilla je u Zagrebu slavila pogotkom Samira Nasrija u 37. minuti. Sutra će pred svojim navijačima na Sanchez Pizjuanu biti bez strijelca pobjedničkog pogotka, koji je na poluvremenu prvenstvene utakmice protiv Sportinga u subotu ostao u svlačionici zbog problema s mišićem lijeve noge. Osim njega, domaćini će biti i bez Ben Yeddera.

Mi uvijek biramo taktiku razmišljajući kakva momčad igra protiv nas. Znamo svi kakva je Sevilla, naš se taktički plan sutra neće bitno razlikovati od onog s maksimirske utakmice protiv Seville. Ne možemo si dozvoliti protiv takvog suparnika igrati drugačije. Ali, htio bih da igramo ipak s malo više samopouzdanja“, rekao je trener Dinama Ivajlo Petev uoči puta u Sevillu, prenose službene klupske stranice.

Sevilla je trostruki uzastopni osvajač Europske lige.

Znamo svi što je Sevilla i gdje idemo. Imaju kvalitetne i vrhunske igrače. Vrhunska su ekipa i neće biti lako. Mi idemo dati sve od sebe, ništa nije nemoguće. Idemo probati izvući pozitivan rezultat. Imamo težak ritam utakmica svakih nekoliko dana, ali vjerujemo u sebe i nećemo se lako predati“, poručio je Domagoj Pavičić.

U početni sastav Dinama trebao bi se vratiti Petar Stojanović.

Sevilla je odlična momčad, imaju kvalitetu, opasni su. Neće nam biti lako, ali nećemo se predati i moramo dati sve od sebe. Idemo probati napraviti dobar rezultat, sigurno neće biti lako jer Sevilla osim kvalitete koju ima igra pred svojim navijačima, ali nadamo se i vjerujemo da možemo odigrati jednu dobru utakmicu“, istaknuo je Stojanović.

Utakmica četvrtog kola skupine H Lige prvaka između Seville i Dinama igra se sutra na Sanchez Pizjuanu s početkom u 20:45. Na taj se dvoboj možete kladiti OVDJE.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ivajlo PetevDomagoj PavičićPetar Stojanović

Ostale Vijesti