Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamov dragulj na meti Kraljevskog kluba, spremaju bogatu ponudu za njega

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 03.06.21. | 10:16

Zapeo je za oko mnogim europskim klubovima

Prema pisanju Sportskih novosti, Dinamo bi mogao ostvariti veliki transfer s talentiranim Ivanom Šarinićem. Kako tvrde, za Šaranića se interesira Real Madrid, a Kraljevski klub spreman je ponuditi ni manje, ni više nego 10 milijuna eura.

Šaranić je bio prvi strijelac Dinamovih juniora ove sezone s 13 pogodaka, a ispred njega bili su Hajdukovi prvaci Marin Ljubičić i Marko Domančić te Rijekin Matija Frigan. Upisao je i tri pogodtka u sedam nastupa za Dinamo II, a za prvu momčad je debitirao sa 17 godina i 7 mjeseci te upisao četiri nastupa čemu je dodao i jednu asistenciju.

Kako tvrde Sportske novosti, sve je to privklo interes europskih velikana, a posebice Kraljevskog kluba. Real ima praksu dovođenja talentiranih 18-godišnjaka pa se navode za primjer dolasci Rodryga i Viniciusa za 45 milijuna eura.

Priča oko odlaska u Španjolsku, navodno, je počela prije više od godinu dana kada je interes pokazala Barcelona. Preko tadašnjeg skauta za tzv. regiju, Gorana Vučevića, razmatrao se transfer Šaranića koji je propao radi tadašnjih previsokih potraživanja Dinama za tada još perspektivnog stipendista.

Barcelona ga je vidjela kao jednog od najboljih mladih igrača na svojoj poziciji, koji bi se po njihovim pretpostavkama radi svoje sjajne tehnike idealno uklopio u njihovu igru, pišu Sportske novosti.

Sve i da Real Madrid pošalje ponudu za talentiranog veznjak , velika je vjerojatnost da je Dinamo odbije jer ga u perspektivi vide kao zamjenu za Lovru Majera koji bi na ljeto vrlo lako mogao napustiti Modre.


Tagovi

Ivan ŠaranićDinamo ZagrebReal MadridLa LigaHNLSportske novosti

Ostale Vijesti