Dinamo - to smo mi: Svetina laže

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.05.18. | 12:41

Svetina tvrdi jedno, udruga Dinamo - to smo mi drugo.

Priopćenje udruge "Dinamo - to smo mi" pročitajte u cijelosti:

"Na inzistiranje naše udruge objavljeni su podatci koji potvrđuju činjenice kako smo opet ulovili direktora GNK Dinamo Zagreb Tomislava Svetinu u laži. Na prošlotjednoj konferenciji izrekao je laž o navodnih 200 milijuna kuna financiranih od strane Grad Zagreba  u proteklim godinama. Osim što je dokazano kako je Zagreb na račun Dinama uplatio više od 310 milijuna kuna  DOKUMENT1 - DOKUMENT2  (za koliko znamo da je Dinamo oštećen u Osječkim procesima), doznali smo da u toj računici nedostaju uplate od turističke zajednice Grada Zagreba za popularni "ZG U SRCU". Direktor Svetina se tako zapleo u svojim lažima, a nije odgovorio na prava članska pitanja, kao ni na pitanje o imenima skupštinara koji sjede u Dinamu i potvrđuju sve štetne odluke na račun Kluba. Iz Dinama su se pravdali da je sve transparentno i po zakonu, a nisu ponudili nikakav suvisli odgovor.

Dolazimo i do još većeg problema koji je doveo do trenutne situacije u Dinamu, a to je Gradski ured za upravu. Njihovo morbidno objašnjenje u kojem citiraju zakona, a ne razumiju da ta slova na papiru ne funkcioniraju u Dinamu DOKUMENT3. Naime, oni u svojim objašnjenjima navode kako članovi mogu biti birani posredno ili neposredno, ali ne razumiju da u slučaju Dinama članovi ne biraju niti jednog člana skupštine kluba!

Zbog ovakvog odgovora koji je ispod razine prvašića iz osnovne škole, potrudit ćemo se u jednoj rečenici opisati izbor članova skupštine GNK Dinamo. Kako bi netko postao skupštinarom Dinama mora ga predložiti Izvršni odbor (kojeg je birala skupština), a potvrditi stari saziv skupštine kluba (koju je birao Izvršni odbor). Mi vas pitamo gdje su u ovom kružnom cirkusu posredno ili neposredno članovi Dinama?"

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Tomislav SvetinaUdruga Dinamo to smo miDinamo Zagreb

Ostale Vijesti