Sportklub/screenshot
Sportklub/screenshot

Dinamo srušio Crvenu zvezdu i prošao u finale: Mladi talent postigao hattrick (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 11.06.22. | 17:01

Finale je na rasporedu u nedjelju od 13 sati, a Dinamo će igrati protiv boljeg iz susreta Partizana i Vojvodine. Finalni susret možete gledati na programu Sportkluba

U Kupu prijateljstva, zagrebački Dinamo je svladao Crvenu zvezdu s velikih 3:0 i plasirao se u finale ovog turnira. Dinamovci rođeni 2004. i kasnije srušili su vršnjake iz Beograda, a sva tri gola zabio je trostruki strijelac Lenny Ilečić.

Prvi gol pao je u 28. minuti susreta, a s tim se rezultatom otišlo na pauzu. U nastavku je isti strijelac povisio na 2:0 golčinom iz voleja s ruba kaznenog prostora i to gornji lijevi golmanov kut, a potom je u 56. postavio konačan rezultat na semafor.

Golove možete pogledati OVDJE.

Baš je Lenny svoj 18. rođendan proslavio u petak u Zlatiboru, a ovo mu je vjerojatno najljepši poklon koji si je mogao zamisliti.

Finale je na rasporedu u nedjelju od 13 sati, a Dinamo će igrati protiv boljeg iz susreta Partizana i Vojvodine. Finalni susret možete gledati na programu Sportkluba.

Inače, na turniru je bilo 12 klubova s ovih prostora: Dinamo, Osijek, Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina, Sarajevo, Željezničar, Sloboda Tuzla, Vardar, Akademija Pandev, Olimpija, Sutjeska.


Tagovi

Dinamo ZagrebCrvena zvezdakup prijateljstva

Ostale Vijesti