Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Dinamo slavio 7:0 i završio treći, Danci osvojili 18. Ramljak

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 09.08.21. | 07:27

Kobna je bila završnica dvoboja protiv Fenera.

Dinamo je sedam minuta prije kraja odlučujuće utakmice grupe memorijala Mladen Ramljak protiv Fenerbahčea u subotu imao prednost od 2:0. No, Turci su do kraja utakmice Dinamu, koji je igrao s igračem manje zbog isključenja Marka Solde, zabili dva pogotka te je Dinamo grupu završio na drugom mjestu budući da je danski Odense u kasnijem terminu dobio Maribor.

Samim time Dinamo je protiv budimpeštanskog MTK igrao utakmicu za treće mjesto i pobijedio sa - 7:0. Ivan Šaranić i Vinko Rozić zabili su dva, Martin Baturina, Ante Crnjac i Moreno Vušković po jedan.

Pobjednik 18. izdanja Memorijalnog juniorskog međunarodnog turnira Mladen Ramljak je danski Odense koji je u finalu s 3:0 nadvisio Slaviju Prag pogocima Jakuba Breuma (14'), Tobiasa Augustinusa-Jensena (55') i Charlyja Noucka Hornemana (80+3').

Najboljim igračem turnira proglašen je Arda Guler iz Fenerbahčea, najbolji vratar je Magnus Nielseen iz Odensea, a prvak je imao i najboljeg strijelca, Jakoba Breuma.

U dvoboju za peto mjesto Fenerbahče je svladao Udinese 2:0, a varšavska Legia je u dvoboju za sedmo mjesto bila bolja od Maribora nakon boljeg raspucavanja penala.


Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoTurnir Mladen RamljakIvan ŠaranićMartin Baturina

Ostale Vijesti