Dinamo saznao protivnika u play-offu za ulazak u Europsku ligu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 22:46

Večeras je odigrano mnoštvo utakmica, izdvajamo najzanimljivije.

U mnoštvu utakmica 3. pretkola Europske lige večeras, izdvojili smo najzanimljivije, a startamo s protivnicima Dinama i Rijeke (ukoliko prođu Kolos) u play-offu za ulazak u grupnu fazu natjecanja.

Estonska Flora namučila se na Malti protiv Floriane. Nakon produžetaka nije bilo golova na utakmici, a Estonci su tek nakon lutrije penala prošli u play-off gdje ih čeka hrvatski prvak.

Tih problema nije imao Kopenhagen koji je golovima Wilczeka, Winda i Biela porazio poljski Piast rezultatom 3:0, a vrijedi dodati da je za Dance u 53. minuti u igru ušao Robert Mudražija. Ako Riječani svladaju Ukrajince idu na noge Kopenhagenu.

 

 

 

 

 

 

Mostarski Zrinjski je na gostovanju kod ciparskog APOEL-a ispao tek nakon izvođenja jedanaesteraca, jer je nakon dva produžetka rezultat bio 2:2. Sarajevo je rezultatom 2:1 porazilo crnogorsku Budućnost 2:1, LASK je u Linzu utrpao sedam komada (7:0) Dunajskoj Stredi, a Mura je poražena od PSV-a sa 1:5.

Od velikih klubova, vrijedi izdvojiti ne tako laku pobjedu Milana protiv Bodo/Glimta, bilo je 3:2, a vrlo efikasni Norvežani su odigrali sjajnu utakmicu. Golove za Rossonere postigli su Calhanoglu (16', 50') i Colombo (32').

 

 

 

 

Tottenham je na gostovanju u Maekdoniji svladao Shkendiju rezultatom 3:1 (Lamela, Son, Kane), Wolfsburg sa 2:0 pobijedio je Desnu dok Celtic minimalnom pobjedom nad Rigom prošao u sljedeću rundu.

 

 

 

(Foto: Action Images)


Tagovi

FloraFC Kopenhagen

Ostale Vijesti