Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Dinamo promijenio datum generalne probe pred početak sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.06.21. | 08:09

Dan ranije na istom stadionu igra Partizan.

Nogometaši Dinama polagano završavaju svoje pripreme u Murskoj Soboti. Nakon dvije uvjerljive pobjede, protiv prvaka Slovenije Mure 4:0 i slovačkog prvoligaša Sereda 3:0, te minimalne, ali zaslužene pobjede protiv viceprvaka Maribora (2:1), pred Dinamom je ostala još jedna utakmica. Ona ključna, u kojoj će Damir Krznar iskristalizirati sastav koji će 7. srpnja istrčati na Maksimiru protiv prvaka Islanda Valura.

Ta posljednja utakmica priprema, popularna 'generalka' trebala se igrati u ponedjeljak, 28. lipnja protiv ruskog Rostova. Početak utakmice - 18:00. No, kako u to vrijeme Hrvatska igra osminu finala Eura protiv Španjolske, i postoji 'opasnost' da bi Dinamov stručni stožer više bio fokusiran na live stream utakmice iz Kopenhagena, nego na zeleni travnjak stadiona u Murskoj Soboti, jedino logično rješenje bilo je prebacivanje termina utakmice, pišu SN.

Dvoboj Dinama protiv Rostova održat će se u nedjelju 27. lipnja u 18 sati, što znači da će se Plavi dan ranije vratiti u Zagreb.

Zanimljivo, u subotu, 26. lipnja, u Murskoj Soboti igraju prvak Slovenije Mura te viceprvak Srbije Partizan. Ta utakmica će biti otvorena za gledatelje.


Tagovi

Dinamo ZagrebPrva HNLRostovDamir KrznarPartizan

Ostale Vijesti