Dinamo potpisuje nove ugovore s dva stožerna igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.10.19. | 08:15

Sjajne vijesti za Bjelicu.

Sjajne igre su iza nogometaša Dinama pod vodstvom Nenada Bjelice. Otkako je osječki trener preuzeo klupu Zagrepčana, igra 'plavih' poprimila je najbolje konture u ovom mileniju i europski rezultati to pokazuju. 

Dvojac koji je dao značajan doprinos u pohodu na osminu finala Europske lige, kao i na sjajne nastupe u Ligi prvaka sezone, svakako su Marin Leovac i Kevin Theophile-Catherine. 

Obojica su na Maksimir stigla u ljeto prošle godine, Leovac za 300 tisuća eura iz PAOK-a, a stasiti francuski stoper kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Saint-Ettieneom. Pokazali su se kao sjajna pojačanja i neizostavni članovi udarne momčadi, a startali su u svim utakmicama grupne faze Lige prvaka. Lijevi bek odigrao je maksimalnih 270, a stoper 256 minuta u najjačem klupskom natjecanju Starog kontinenta. 

Stoga ih je uprava Dinama odlučila nagraditi novim ugovorima, doznaju Sportske novosti. Obojici ugovor ističe sljedećeg ljeta, tako da ne bi bilo zgorega osigurati produljenje istih. Igrama su to definitivno zaslužili.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Jacques Francois MoubandjeKevin Theophile-Catherine

Ostale Vijesti