Davor Javorović/Pixsell
Davor Javorović/Pixsell

Dinamo ima novog šefa Škole! Bio je desna ruka sportskog direktora

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 22.03.24. | 20:00

Marko Marić nam je otkrio tko će sad preuzeti brigu o Dinamovoj Akademiji

Marko Marić, novi sportski direktor Dinama, pričao je u intervjuu za Germanijak o mnogim aktualnostima u Dinamovom sportskom sektoru. Iako je nakon Izvršnog odbora rečeno da će Marko Marić paralelno obavljati i funkciju šefa Škole, kako god se ona zvala, ipak je sam Marić kazao da će operativni dio preuzeti netko drugi.

"Ivo Milić je bio moja desna ruka, on će biti direktor Škole. Ima veliko trenersko iskustvo, prošao je Dinamov sustav, bio je pomoćni trener, radio u Školi", kazao je Marić.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Milić je u zadnjih 10 mjeseci uistinu Marićeva desna ruka, čovjek koji je gledao gotovo sve treninge juniora i kadeta, dakako i ostalih kategorija, jako dobro involviran u rad Škole i logičan je izbor za Marićeva nasljednika. Naravno, kao što je Marić i kazao u intervjuu, on će i dalje biti spona između Škole i prve momčadi, zapravo glavni i odgovorni za čitavu priču, ali operativu će preuzeti Ivo Milić. Puno se direktora Akademije promijenilo zadnjih godina, bili su to Marijan Vlak, Damir Krznar, Željko Kopić, Tomislav Butina, Marko Marić, sad je Ivo Milić. No, u ovom slučaju postoji kontinuitet, sportski direktor će i dalje puno računa voditi o Školi.



Tagovi

Ivo Milićmarko marićNogometna škola GNK DinamoGNK Dinamo

Ostale Vijesti