Tibor Jurjevic/PIXSELL
Tibor Jurjevic/PIXSELL

Dinamo i Hajduk uvjerljivim gostujućim pobjedama zaključili 2.HNL

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.05.21. | 19:20

Tri zagrebačka kluba u top 5.

Gotova je sezona 2.HNL. U posljednjem kolu prvenstva Hrvatski Dragovoljac nije uspio pobjedom otploviti u viši rang. Novi prvoligaš na domaćem je terenu odigrao 1:1 protiv 11 Orijenta. Goste je u vodstvo doveo Vedran Gerc u 38', a izjednačio je tri minute kasnije Karlo Perić.

Uvjerljivim pobjedama od 2.HNL oprostili su se druge momčadi Dinama i Hajduka. Podsjetimo, Hajduk II se sigurno ukida na kraju sezone, a postoji prilična mogućnost da i Dinamo ukine svoju drugu momčad. Plavi su s 4:1 slavili kod Croatije iz Zmijavaca, a Hajduk II je s 3:1 svladao Kustošiju. Osijek II je pak na domaćem terenu s 0:5 izgubio od Dubrave te je na kraju sezone poredak drugih momčadi prvoligaških klubova sljedeći: 13. Dinamo 43 boda, 14. Osijek 42 boda i 15. Hajduk 41 bod.

Rudeš je svladao Dugopolje u gostima 3:1, a Bijelo Brdo odigralo neriješeno kod Opatije (2:2) te su Rudešanci prvenstvo završili na drugom mjestu. U top pet klubova, našao se i treći zagrebački klub, Kustošija, a u top pet našli su se i Bijelo Brdo i Cibalia.

Iz lige su još ranije ispali Solin, Junak i Međimurje.


34. kolo 2.HNL



Tagovi

Dinamo IIHajduk IIOsijek IIHrvatski dragovoljacBijelo BrdoDruga HNL

Ostale Vijesti