Dinamo ga posudio Lokomotivi, a on zbog treće operacije u devet mjeseci završava sezonu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.06.20. | 07:43

Sezona za zaborav.

Dobro nam poznata suradnja Dinama i Lokomotive nastavila se i prošle zime. Modri su kupili Lirima Kastratija i Frana Karačića, ali ih do ljeta ostavili na posudbi na Kajzerici. Osim njih, Dinamo im je posudio i dvojac koji je bio na marginama kod Nenada Bjelice - stopera Marka Leškovića i veznjaka Iyayi Atiemwena.

No, po svemu sudeći, vrlo je upitno hoće li Lešković ikada zaigrati za Lokomotivu. On već neko vrijeme ima velikih problema s gležnjem unatoč tome što je u rujnu prošle godine obavio artroskopiju. Iako to nije zahvat zbog kojeg se pauzira mjesecima, Lešković još uvijek nije zaigrao od tada. Pokušao je trenirati u veljači, ali bolovi su bili prejaki te je u ožujku odrađena još jedna artroskopija, ovaj put u Barceloni. Dva puta operirani gležanj i dalje nije u dobrom stanju, a kako prenose Sportske novosti, vrlo je vjerojatna opcija treće operacije, ponovno u katalonskoj prijestolnici. U prijevodu, ova je sezona za njega završena. 

Podsjetimo, Lešković je izdanak osječke nogometne škole, a za 450 tisuća eura Osječani su ga 2013. prodali u Rijeku. Tri godine potom, 2016., Dinamo ga kupuje za čak 1,5 milijun eura, ali dosad nije uhvatio kontinuitet sjajnih igara, što se od tako skupo plaćenog igrača i očekuje. Dakako, svemu su kumovale ozljede, te je upitno kada ćemo opet vidjeti Leškovića na terenu. Ugovor s Dinamom traje mu do ljeta 2021. godine.

(foto: Pixsell)


Tagovi

Marko Lešković

Ostale Vijesti