Dinamo dobiva dva velika pojačanja za uzvrat protiv Ferencvarosa

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 10.08.19. | 08:53

S najjačim snagama po pobjedu.

Dinamo u utorak igra uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv Ferencvarosa, a trener Nenad Bjelica dobio je sjajne vijesti uoči tog dvoboja. Kevin Theophile-Catherine i Emir Dilaver jučer su odigrali 90 minuta u Osijeku i definitivno će biti spremni za utakmicu koja će odrediti europsku sezonu Modrih!

Dilaver je prije tjedan dana zaradio ozljedu zglobsa, napustio je Maksimir na štakama, no pregledi su pokazali da nije bilo nikakvog ozbiljnog oštećenja. Theophile-Catherine ciljano je propustio prvi dvoboj s Mađarima kako bi se u potpunosti pripremio za uzvrat, a jučerašnja je teška utakmica protiv ponajbolje momčadi lige bila odličan ispit njihovog stanja. 

Pokazali su da su spremni i za očekivati je da startaju na vrućem terenu Groupama Arene u utorak. Maksimirski klub godinama je muku mučio u Europi s problemima u obrani. Oni su otklonjeni dolascima Dilavera i Theophilea, stoga možemo komotno reći kako su njih dvojica stožerni igrači hrvatskog prvaka i kamen temeljac granitne obrane. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Kevin Theophile-CatherineEmir DilaverNenad Bjelica

Ostale Vijesti