Dinamo danas protiv Zorje, čeka se debi Guilhermea

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.02.17. | 09:54

Zagrebački klub danas igra petu utakmicu na turskim pripremama protiv ukrajinskog prvoligaša...

Danas bi svoj prvi nastup u plavom dresu trebao upisati Guilherme, posljednje pojačanje Dinama. Mladi brazilski reprezentativac iza kojega nije bajna sezona, je prilična nepoznanica. Mnogi smatraju kako bi mogao biti veliko pojačanje i dostojna zamjena za otpuštenog Juniora Fernandesa, ali i El Arabija Soudanija koji na ljeto po svemu sudeći napušta Maksimirsku 128.

Dinamo protiv Zorje, trećeplasirane momčadi ukrajinskog prvenstva igra danas u 15:30.

Što se tiče Dinamovog kadra, Dinamov lijevi bek Borna Sosa vratio se u Zagreb zbog jakih bolova u leđima, a s ozljedama imaju probleme i Filip Benković te Domagoj Antolić. Ivajlo Petev je stoga iz Zagreba povukao mladog Vinka Soldu iz Dinama II.

Također, Sportske novosti javljaju kako se u Maksimir iz Vukovarske vratio Romeo Jozak koji je preuzeo sportsku politiku Dinama. Jozak je do nedavno bio tehnički direktor HNS-a u koji je iz Dinama prešao 2013.

U Dinamu su optimistični i oko mogućeg ukidanja suspenzije Arijanu Ademiju zbog uzimanja nedozvoljenih sredstava. Odluku će donijeti CAS 15. veljače te bi Ademi, u idealnom slučaju, mogao nastupiti već 18. veljače protiv Slaven Belupa.

(Foto: gnkdinamo.hr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 

 


Tagovi

Romeo JozakArijan AdemiMarcos Guilherme

Ostale Vijesti