Dinamo daje četiri milijuna eura za mladog reprezentativca s Rujevice

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.01.20. | 07:59

Ovo bi bio velik potez Zagrepčana.

Zagrebački Dinamo polako zahuktava zimske pripreme kako bi spremni dočekali nastavak prvenstvene sezone. S obzirom na smanjen obujam utakmica nakon ispadanja iz Europe, uprava Modrih se odlučila riješiti nekoliko igrača. Šitum je otišao u Kayserispor, a na posudbu su poslani Horkaš, Pinto, dok se još čeka što će biti s nekolicinom igrača poput Olma, More, Oršića i Kadziora.

S druge strane, Plavi rade i na dovođenju potencijalnih pojačanja koji bi narednog ljeta trebali krenuti u novi pohod na Europu. Čini se kako je struka na čelu s Nenadom Bjelicom pronašla adekvatno ime u redovima jednog od rivala u Prvoj HNL, Rijeci.

Kako prenose Sportske novosti, Dinamo je klub s Rujevice ponudio četiri milijuna eura za Ivana Lepinjicu, mladog reprezentativca Hrvatske koji je dijete kluba. Iako ga Transfermarkt procjenjuje na milijun eura, ovaj 190 centimetara visok defanzivni veznjak je već povećao svoju cijenu, a isti izvor tvrdi kako predsjednik Damir Mišković ne planira pustiti  20-godišnjaka za taj iznos te je već odbio ponudu.

Sada slijedi vidjeti hoće li aktualni hrvatski prvak povećati svoju ponudu za ovog veznjaka koji je upisao pet nastupa za hrvatsku U21 reprezentaciju.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ivan Lepinjica

Ostale Vijesti