Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Dijete Osijeka u zrelim igračkim godinama stigao kod bivšeg trenera Hajduka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.08.21. | 09:55

Imao je ugovor s mađarskim klubom još godinu dana, ali odlučio se na sporazumni raskid i promjenu sredine

Nekadašnji veznjak Osijeka Josip Knežević nakon sporazumnog raskida ugovora s Puškaš Akademijom ima novi klub. U Mađarskoj je proveo posljednje četiri godine i činilo se da bi mogao tu završiti karijeru, a imao je i još godinu dana ugovora.

Međutim, odlučio se promijeniti sredinu pa je pao dogovor o sporazumnom raskidu, a sad je našao novi angažman i to na Arapskom poluotoku. Njegovo novo mjesto boravišta je Kuvajt, a klub Al Arabi SC kojeg vodi hrvatski trener Ante Miše, a pomćnik mu je Ardian Kozniku.

Njih dvojica su prošle sezone s ovim klubom osvojili prvenstvo, točnije vratili su naslov najtrofejnijem kuvajtskom klubu nakon 19 godina. Sada žele taj rezultat zadržati pa je logično novo pojačanje.


Knežević je karijeru počeo u Osijeku 2006. godine, a 2010. je otišao u Amkar u transferu vrijednom 500 tisuća eura. Kasnije ga je karijera vodila u Kairat, Kaysar i uslijedio je povratak u Osijek 2016. godine da bi nakon godinu i pol prešao u Puškaš Akademiju.

Tijekom ovog prijelaznog roka spominjao se i njegov mogući odlazak u turskog prvoligaša Goztepe, ali Knežević je odlučio otići nešto dalje u Aziju.


Tagovi

Josip KneževićOsijekAnte Miše

Ostale Vijesti