Miroslav Lelas/PIXSEL
Miroslav Lelas/PIXSEL

Diamantakos zabio prvi pogodak po odlasku iz Hajduka, njegova momčad uvjerljivo slavila

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.11.22. | 11:27

Zajedno s Markom Leškovićem je prvo ime momčadi, a u razmaku od 10 minta je zabio i ozlijedio se pa je tako morao napustiti teren

Indijski Kerala Blasters FC stigao je do svoje druge pobjede u sezoni s kojom su se popeli na sedmo mjesto tamošnjeg prvenstva. Momčad Ivana Vukomanovića u gostima je svladala nekadašnji klub Roberta Jarnija NorthEast United rezultatom 3:0, a mrežu gostiju načeo je bivši napadač Hajduka Dimitrios Diamantakos u 56. minuti.

Nažalost, Diamantakos nije utakmicu odradio do kraja te je teren napustio već u 65. minuti zbog ozljede. Od početka sezone Diamantakos ima status standardnog prvotimca, a osim njega u klubu je i bivši stoper Osijeka, Rijeke i Dinama, Marko Lešković, kojem je ovo druga sezona u Indiji.

Prošle godine su u Indiji nastupala Lešković, Prce i Perošević, dok je ove, osim ranije spomenutog Leškovića, u drugu najmnogoljudniju zemlju svijeta stigao Petar Slišković. Prce je ljetos prešao u slovenski Koper, dok je Perošević u potrazi za novim angažmanom.

Diamantakos se u Hajduku nije proslavio, u 30 nastupa skupio je tek dva pogotka, a ovo mu je bio drugi pogodak u posljednje dvije godine.



Tagovi

Dimitris DiamantakosDimitrios Diamantakosindijska nogometna ligaindijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti