Damir Milinović vodi svoj klub prema svim rekordima: Jučer pobijedili 24:0, u sezoni nisu primili ni gola

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.04.18. | 12:57

Nije vrhunski rang, ali pobjede se pišu.

24:0! Čak i ako je riječ o utakmici četvrtog nogometnog ranga, nije lako upisati ovako visoku pobjedu, a to je jučer uspjelo nogometašima slovenskog Kopra kojeg od ljeta vodi naš Damir Milinović. Oni su u utakmici četvrte slovenske lige s tim rezultatom pobijedili protivnike iz kluba Rakek, a najviše golova na utakmici, njih 6, je postigao još jedan Hrvat – Željko Tomić.

Ovaj rezultat nije čudan kada se zna da je Koper još lani igrao u prvoj slovenskoj ligi. No, zbog neispunjavanja financijskih obaveza Nogometni savez Slovenije izbacio je Koper u četvrtu ligu. Tako je klub koji iza sebe ima 3 naslova prvaka Slovenije primoran početi sve ispočetka.

Problemi za Koper su nastali kad se iz financiranja kluba povukla Luka Koper. Čelni ljudi te tvrtke obrazložili su svoje povlačenje time da žele financirati sport, a ne vraćati nečije stare dugove pri tom najviše misleći na ostavštinu Milana Mandarića koji je jedno vrijeme bio na čelu Kopra.

No, bez obzira na pad, Koper ove sezone ima presnažnu momčad za četvrtoligašku konkurenciju, a jučerašnja pobjeda je samo dokaz te priče. U sezoni su do sada upisali 12 pobjeda i 1 remi, a s jučerašnjom utakmicom ukupna gol razlika im je narasla na 69:0.

(Foto: FCKoper.si/Pixsell)


Tagovi

Damir MilinovićKoper

Ostale Vijesti