Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Dalić: "Poštedjet ćemo Erlića i Ivanušeca, ali idemo osvojiti turnir"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 17:16

Izbornik reprezentacije Hrvatske najavio je finalni ogled turnira u Egiptu u kojem Vatreni u utorak (21 sati, NOVA TV) igraju protiv domaćina

Hrvatski reprezentativci, stručni stožer i prateće osoblje iskoristili su posjet Kairu za odlazak u turističko razgledavanje piramida. O tome su pričali izbornik Zlatko Dalić i Lovro Majer u najavi finalnog ogleda na turniru u kojem će Hrvatska igrati protiv domaćina u utorak (21 sati, NOVA TV).

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Bili smo u obilasku piramida. Doći ovdje i ne vidjeti bilo bi šteta. Prelijepo. Svjetsko čudo", rekao je Majer dok se izbornik nadovezao:

"Bio sam tu prije 14 godina. Rekao sam dečkima da trebamo otići pogledati piramide. Vrijeme je dobro, ugodno će biti za igrati. Mi se trebamo spremiti jer očekujemo dobar ambijent, pun stadion i atmosferu", naglasio je Dalić koji je otkrio kako protiv Egipta neće računati na Luku Ivanušeca i Martina Erlića koji su prijavili sitne ozljede nakon Tunisa.

"Erlić i Ivanušec neće biti u konkurenciji. Poštedjet ćemo ih da se vrate u klubove spremni. Svi ostali su OK. Imamo šest zamjena. Branit će Labrović i Kotarski, svaki po poluvrijeme. Tako smo i najavili".


Što se same utakmice tiče, Dalić je istaknuo da će biti drugačija u odnosu na Tunis, ali i da će natjecateljski podražaj biti veći.

"Važan ispit i dobar test protiv domaćina koji će imati pomoć publike. Imali smo nekih problema protiv Tunisa, premalo šansi i pokušaja i to je bio hendikep koji ćemo morati popraviti ako želimo pobijediti domaćine i osvojiti turnir. Očekujem bolju nogometnu atmosferu", zaključio je Dalić čije je riječi prisnažio i Lovro Majer.

"Bit će drugačija utakmica od ove protiv Tunisa. Igraju doma, očekujemo napadački nogomet. Očekujem zanimljivu i dobru utakmica u kojoj idemo dati sve od sebe, odigrati što bolju utakmicu i na koncu pobijediti".

Što se ostalih stvari tiče, Majer je istaknuo kako je atmosfera odlična. Da se vrijeme krati na druženja a sve u cilju da se napravi što bolje ozračje uoči EURA u Njemačkoj u lipnju.








Tagovi

HNSVatreniHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti