Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Dalić najavio promjene na jednoj poziciji i poručio: "Došli smo osvojiti turnir"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 24.03.24. | 21:41

Izbornik je za Novu TV komentirao pobjedu u polufinalu i najavio finale

Hrvatski nogometni reprezentativci igrat će u utorak u finalu međunarodnog ACUD Cupa protiv domaćina turnira Egipta, u polufinalu je Hrvatska, poslije 0-0 u 90 minuta, s 5-4 nakon jedanaesteraca bila bolja od Tunisa.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izbornik Zlatko Dalić za Dnevnik Nove TV komentirao je polufinalni nastup.

"Teška utakmica, težak protivnik, svo vrijeme njih 10 stajali u bloku, a ni mi nismo baš bili brzi ni okomiti. Nedostajalo je utrčavanja u prazan prostor, nismo dolazili u situacije za zabiti gol. Ti penali su uvijek i kvaliteta i lutrija", rekao je Dalić i dodao:

"Zadovoljan sam ja kako smo mi pristupili utakmici, naši igrači su dali sve od sebe, međutim nije bilo više tih dubinskih lopti i praznog prostora pa smo drugo poluvrijeme malo išli sa zamjenama, a to nam je bio i cilj."

Izbornik je najavio da će svim igračima na turniru dati minute, a sada je rekao da će sutra napraviti promjene na vratima.

"Odlučili smo ovaj turnir dati šansu i vratarima, jer oni rijetko brane. U finalu protiv Egipta će braniti Labrović i Kotarski, a Ivušić je bio sjajan, pokazao je da na njega itekako mogu računati."

Na kraju je Dalić najavio finale s Egiptom.

"Sad svi očekuju vatromet golova i šansi, ali nije lako. Došli smo ovdje osvojiti turnir.''



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHNSZlatko DalićDominik KotarskiNediljko LabrovićEgipategipatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti