Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Goal tvrdi: "Nažalost, mala je vjerojatnost da će Perišić igrati na Europskom prvenstvu"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 24.03.24. | 21:01

Još loših prognoza...

Euro 2024. je pred vratima, s prvom utakmicom za manje od tri mjeseca. To je sjajna vijest za navijače, ali za neke izbornike i igrače to stvara glavobolju jer je pitanje hoće li svi koji žele biti na turniru zaista za njega biti spremni.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U to ime je popularni portal Goal.com napravio popis slavnih igrača koji bi mogli propustiti nadolazeće nogometno europsko prvenstvo u Njemačkoj. Na tom su popisu naveli i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

"Nažalost, malo je vjerojatno da će Ivan Perišić dodati svom impresivnom broju od 129 nastupa za reprezentaciju na Euru 2024. Hrvatska legenda doživjela je složenu ozljedu ligamenata u desnom koljenu tijekom beskontaktnog treninga s Tottenhamom u rujnu prošle godine i klub je presudio da je svestrani krilni napadač izvan pogona ostatak sezone", pojašanjava navedeni portal pa nastavlja:

Ange Postecoglou je u siječnju izjavio da Perišić vjerojatno više neće igrati za Spurse, a tako je i bilo. Perišić je potom stigao u Hajduk čiji navijači s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na travnjak, ali o tome Goal.com nije potrošio niti slova, ali dodaju Perišićevu nadu da ubrzo ipak opet zaigra nogomet:

"Perišić je kasnije tog mjeseca tvrdio da postoji šansa da bi mogao biti u poziciji da se vrati na teren u travnju..."

Ipak, prema ranijim riječima nekih stručnjaka, Perišićeva je ozljeda za svakog igrača, a pogotovo igrača u njegovim godinama iznimno zahtjevna za oporavak i upitno je hoćemo li ga gledati na Euru.

Goal je od igrača ostalih reprezentacija na popis dodao Davida Alabu (Austrija, Real Madrid), Domenica Berardija (Italija, Sassuolo), Svena Botmana (Nizozemska, Newcastle), Thibauta Courtoisa (Belgija, Real Madrid), Gavija (Španjolska, Barcelona), Reecea Jamesa (Engleska, Chelsea), Christophera Nkunkua (Francuska, Chelsea), Paula Pogbu (Francuska, Juventus), Luke Shawa (Engleska, Manchester United), Raheema Sterlinga (Engleska, Chelsea), Jurriena Timbera (Nizozemska, Arsenal), Sandra Tonalija (Italija, Newcastle) i Bena Whitea (Engleska, Arsenal).



Tagovi

Ivan PerišićHajdukHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti