Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Ćuže sigurno napušta Dinamo: Istra 1961 ga želi vratiti, ali opcija je i inozemstvo

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.07.21. | 20:32

Iz kluba rade na dovođenju Šutala i Jakoliša

Od početka HNL-a dijeli nas svega koji dan, a Istra još uvijek traži pojačanja za novu sezonu. Otišlo im je više od 15 igrača, potpisali su pet starijih, no jaz između dolazaka i odlazaka i dalje je velik.

Prema informacijama SN-a, redovima Puljana do kraja bi se tjedna trebao priključiti bivši napadač zaprešićkog Intera Serder Serderov. Dečko koji se može pohvaliti činjenicom da je branio boje Anžija iz Mahačkale i moskovskog CSKA nakon ispadanja s Divom iz predgrađa nastupao je za mađarski Mezokovesd, no čvrsta želja da ponovno zaigra s prijateljem Franom Mlinarom i obuče zeleno-žuti dres rezultirala je time da je Serderov već dogovorio selidbu u Istru.

Sportski direktor kluba Dario Dabac isto tako s Dinamom pregovara oko povratka Josipa Šutala i Marija Ćužu. Šutalo je na Drosini proveo proljetni dio polusezone, dok je Ćuže dosad bio u ukrajinskom Dnipru. Ćuže je u svom prvom mandatu u klubu u jednom trenutku bio i prvi strijelac lige pa dvojac prilikom dolaska ne bi trebao prolaziti kroz proces prilagodbe. Treba naglasiti kako je Ćuže zasad samo želja, ali iako SN navodi da bi on trebao/mogao put Pule, ne treba odbacivati mogućnost ni da karijeru nastavi u inozemstvu. Kako doznajemo, sam igrač nije pretjerano zainteresiran za povratkom u Istru 1961...

Nadalje, ime iz Hajduka s kojim se pregovara oko transfera je Marin Jakoliš. Na desnom je beku Lovrencsics, u napadu je gužva, pa će mladi Šibenčanin vjerojatno morati promijeniti sredinu. Uz sve navedeno, trener Gonzalo Garcia u opciji ima dva igrača koja smatra pojačanima na deficitarnim mjestima. O kome se radi, tek ćemo vidjeti.


Tagovi

Istra 1961Mario ĆužeJosip Šutalo

Ostale Vijesti