REUTERS/Tony Obrien
REUTERS/Tony Obrien

Conte: "Želim ostati u Tottenhamu i osvojiti nešto. Kane? Svjetska klasa"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.01.23. | 10:09

Novim pogotkom, Kane je stigao do 266. gola (u 300 nastupa) za Spurse čime se izjednačio s Jimmyjem Greavesom na prvom mjestu najboljih strijelaca londonskog kluba.

„Ponosan sam što vodim Tottenham“, izjavio je nakon 1:0 pobjede nas Fulhamom Antonio Conte. Talijanski stručnjak je tako poslao poruku Upravi i predsjednikui Danielu Levyju oko svoje budućnosti i nedavnih napisa da se vraća u domovinu.

„Dobio sam sjajan odgovor svojih igrača. Odlučili su se boriti, i ponovno smo pokazali da kada igramo kao momčad da je teško igrati protiv nas. Trenutno smo na petom mjestu i želimo se boriti do kraja za Europu. Želim da svima bude jasno da sam ponosan voditi Tottenham i zbog toga ću se boriti do kraja“, izjavio je 54-godišnjak.

Conte duguje pobjedu Harryju Kaneu koji je ponovno bio razlika na terenu za Spurse.

Inače, svojim novim pogotkom, Kane je stigao do 266. gola (u 300 nastupa) za Spurse čime se izjednačio s Jimmyjem Greavesom na prvom mjestu najboljih strijelaca londonskog kluba.

„Kane je bio sjajan, zabio je fantastičan pogodak i pokazao svoju klasu. To mogu samo najbolji na svijetu. Inače, danas je igrao bolestan, nije se osjećao dobro prije utakmice, ali je želio igrati jer shvaća u kakvom se trenutku nalazimo. I zato je ngrađen golom. Želim mu pomoći da nešto osvoji, i njemu i njegovim suigračima. On obožava Tottenham. Tottenham je u njegovom srcu i bilo bi sjajno kada bi došli do trofeja“, podvukao je Conte. (pz)



Tagovi

TottenhamAntonio Conte

Ostale Vijesti