Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Četiri gola i dva penala u 15 minuta drame Jaruna i Sesveta, Zrinski sve bliže HNL-u

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.04.24. | 18:43

Zanimljiv susret vidjeli smo u zagrebačkom drugoligaškom okršaju

U dva današnja odigrana susreta 1. NL vidjeli smo popriličnu dramu. Kako u onom između Sesveta i Jaruna u kojemu su slavili gosti sa zapada grada, tako i u neočekivano 'maloj' pobjedi vodećeg Zrinskog protiv BSK Bijelog Brda, gdje su Jurjevčani slavili s minimalnih 1-0. Taj jedini gol na susretu zabio je - pogađate - Dominik Dogan! Jurjevčani su ovom pobjedom otišli, barem privremeno, na pet bodova razlike od drugoplasiranog Šibenika.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U zagrebačkom susretu Jarun je poveo u 10. minuti. Tadić je odlično prošao desnom stranom i ubacio u sredinu gdje dolazi Jakov Pranjić primio loptu i zabio s desetak metara za 1-0, rezultat s kojim se otišlo i na veliki odmor. Iako smo sve do 77. minute čekali do idućeg gola na utakmici, završnica utakmice sve je nadoknadila.

Upravo u 77. minuti Perić je pao na rubu kaznenog prostora, a sudac je pokazao na bijelu točku. Penal je realizirao Mateo Topić i tako vratio domaćine u igru. Koliki je to zamah bio pokazali su Sesvećani pet minuta kasnije kada je Dominik Braun donio i preokret. Sjajno je ubacio Mamić, Braun ostao posve sam na petercu i lakoćom glavom zabio za 2-1. No, nije se predao niti Jarun. Ibanez je odlično ubacio s lijeve strane, Dajčer ostao sam na drugoj vratnici i glavom zabio za 2-2 u 87. minuti.

Kada se činilo da će utakmica završiti remijem - novi penal! Matković je pao u drugoj minuti sudačke nadoknade nakon duela s Kulenovićem, a Muhamed Alghoul realizirao je dosuđenu kaznu za konačnih 3-2.

Sesvećani su i dalje ispred Jaruna na četvrtom mjestu, dok je Jarun i dalje peti, ali sada bliže svojim gradskim rivalima, na razmaku od samo dva boda.

Sutra su na rasporedu tri susreta: Dubrava - Croatia Zmijavci (14.50), Šibenik - Solin (17.00) te Vukovar - Dugopolje (17.00). (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

SesveteJarunNK JarunNK Zrinski Jurjevac Osječko 1664Zrinski Osječko 1664HNLPrva nogometna ligaBSKBSK Bijelo Brdo

Ostale Vijesti