Slavko Midžor/PIXSELL
Slavko Midžor/PIXSELL

Čanadi: "Prethodnik mi je ostavio odlično spremljeu momčad", Sopić: "Nismo zabili gol i zato smo tu gdje jesmo"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 05.02.23. | 17:11

Treneri Šibenika i Gorice osvrnuli su se na derbi začelja u kojem je Šibenik odnio bodove iz Velike Gorice

Damir Čanadi nije krio zadovoljstvo nakon što je njegov povratnički debi na klupi Šibenika završio izuzetno vrijednom pobjedom u Velikoj Gorici kod direktnog suparnika u borbi za ostanak u HNL-u.

“Bili smo jako aktivni u tom prvom poluvremenu, u svim elementima igre. U nastavku smo se branili što nisam baš htio, ali da mi je netko prije utakmice rekao da će Šibenik dobiti 3:0 ne bih mu vjerovao”, dojam je koji nosi Čanadi koji je usput otkrio kako je atmosfera u svlačionici odlična a pohvalio je i svog prethodnika Marija Cvitanovića koji mu je ostao momčad u besprijekornom fizičkom stanju.

“Sada treba ponavljati ovakve utakmice. Odlično je za momčad da vide da mogu. Neka se danas vesele, već od sutra idu pripreme za ono što nas čeka već sljedeći vikend. Ne smijemo stati na ovome”.

Željko Sopić izdvojio je dva ključna detalja koji su prelomili utakmici i odnijeli bodove iz Velike Gorice.

“Nismo ušli dobro u utakmicu. Onog trenutka kada smo preuzeli neku inicijativu, primili smo smiješan gol. Ne mogu pustiti igrača na skoku, to su dječje bolesti”, poručio je Sopić koji elemente kakve takve zadovoljštine vidi u tom drugom poluvremenu.

“Znali smo da će Šibenik čekati kontre, igrali su moji igrači kontra vjetra”.

Ipak, primili su Goričani još dva gola…

“Ne mogu se oteti dojmu da je taj drugi bio branjiv. Jednostavno, treba se pokriti po glavi. Nismo zabili gol iako smo imali dosta situacija u kojima smo mogli poentirati i zato smo tu gdje jesmo”.



Tagovi

Damir ČanadiŽeljko SopićHNK GoricaNK ŠibenikHNL

Ostale Vijesti