Nel Pavletic
Nel Pavletic

Čanadi nakon poraza: "Da napišem knjigu o ovoj sezoni, bila bi bestseller"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.05.23. | 21:27

Trener Šibenika dao je zanimljive izjave nakon poraza u finalu Kupa.

Šibenik nije uspio doći do prvog trofeja u klupskoj povijesti. Nakon ispadanja iz lige, izgubili su i u finalu Kupa, a trener Damir Čanadi za MaxSport je podijelio prve dojmove nakon dvoboja.

“Moramo reći da je velika stvar što smo bili u finalu. Šteta da smo izgubili, analizirat ćemo to kao klub. Danas se moja momčad dobro pokazala, nismo bili dobri prema naprijed, nedostajalo nam je hrabrosti. Nismo dali Hajduku skoro ništa, jako sam ponosan zbog toga. Nije bilo lako za dečke zbog situacije u kojoj jesmo, ali sam ponosan na njih.“

Tijekom utakmice tražili ste sebičnijeg Dolčeka.

“Tjeram ih na to. Recimo Livaja je jednu akciju primio loptu I to je to, iz te akcije je pao gol. Žao mi je jer smo sve dali, da je još 10-15 minuta ostalo 0-0, bilo bi interesantnije. Hajduk je zaslužio pobjedu, moram to reći, ali ponosan sam na momčad i Funcute."

Nedostajao je Čop ili napadač njegove klase.

“Ima Špeljak kvalitetu, to su sve igrači koji su došli iz dobrih klubova. Vjerujemo u Dolčeka i Špeljaka, to je naš put, pokazali su ove sezone da su dobri i sljedeće sezone će to vjerojatno pokazati u nekom drugom klubu."

Koji su problemi doveli do toga da ispadnete iz lige?

“Nemamo toliko vremena da sve analiziramo sada u izjavi. Da napišem knjigu o tome, bit će bestseller. Ne bih krivio nekoga, sada nam je ovo nova šansa da se klub ponovno uzdigne. Varaždin se u drugoj ligi stabilizirao, možemo i mi. Treba se stabilizirati, a ne napraviti 20 transfera na ljeto."

Planovi za sljedeću sezonu. 

“Nemam nikakve planove, možda ih ima predsjednik. Još nismo pričali o ostanku. Ali imamo dobar i iskren odnos, pa ćemo vidjeti kako dalje. Moramo vidjeti kako će klub dalje ići. Imam i ja svoje ideje, ne samo pitanje o klubu, nego i o meni. Moramo dobro porazgovarati. Godina je bila jako turbulentna. Moramo vidjeti koji su bili problemi. Ima razloga zašto smo ispali iz lige. Klub je taj koji plaća, na kraju krajeva."



Tagovi

Damir ČanadiNK ŠibenikHrvatski nogometni kup

Ostale Vijesti