Burić uoči derbija: Mentalitet često pobijedi kvalitet

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.11.19. | 13:56

Trener Hajduka najavio je sutrašnji derbi protiv Dinama

Burić je otvorio presicu pregledom mini pauze te je dao svoje viđenje ozlijede Josipa Juranovića na utakmici između Hrvatske i Gruzije:

„Dokaz dobrog rada u klubu je taj da imamo dosta igrača u reprezentaciji. Ovaj tjedan bio je malo turbulentan, ali s druge strane mi iz ove situacije moramo izvući ono najbolje kako se bolje organizirat i kako svima bolje pomoć. Oni koji su ostali u klubu su dobro radili i vjerujem da smo spremni za derbi“, rekao je trener Hajduka na početku presice pa nastavio:

„Bez obzira tko za Dinamo istrči sutra riječ je o kvalitetnim igračima. Nema kod njih A i B momčadi, to je sve A jer su oni klasna momčad. Vjerujem da će Dinamo istrčati u svojem najboljem sastavu, a mi ćemo za to biti spremni“, dodao je, nakon čega je dodatno pojasnio medicinski karton kluba:

„Juranović, Vušković, Bradarić, Jairo i Posavec sigurno neće biti s nama u petak“, kratak je bio Burić, nakon čega je uslijedilo pitanje ima li Hajduk po njemu kvalitetu da ove sezone postane prvak:

„Mi znamo da se moramo optimirat na određenim mjestima i da se moramo poboljšat. Moram naglasit kako nas niti jedan nogometni stručnjak prije početka sezone nije vidio u vrhu prvenstva, a kako smo sada tu di jesmo, cilj nam je da svim silama to zadržimo. Mi u našim ciljevima nećemo posustat, a naučili smo se da neke svoje ciljeve i želje ne govorimo naglas. Fali nam malo iskustva i rotacije, a iako vjerujemo našim mladima, ovo što mi trenutno radimo je jedan zahtjevan i kompleksan posao“, dodao je Burić.

Cijelu press konferenciju možete pogledati u nastavku teksta

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhnkhajduk%2Fvideos%2F2373379996247319%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

HajdukDinamo ZagrebDamir Burić

Ostale Vijesti