foto: Action Images
foto: Action Images

Brozović asistirao, Martinez zabio hat-trick za uvjerljivu pobjedu i vrh Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.01.21. | 16:29

Crotone se držao prvo poluvrijeme, ali su se u drugom raspali.

Odigrana je prva utakmica dana 15. kola talijanske Serie A u kojoj je Inter pobijedio Crotone rezultatom 6:2.

Utakmica je fantastično počela za gostujući sastav, koji je u 12. minuti preko Zanellata poveo 0:1.

No, slavlje Crotonea nije dugo trajalo, jer je Martinez u 20. minuti krasnim udarcem završio lijepu akciju te vratio stvari na početak.

Inter je već u 31. minuti stigao do preokreta. Barella je ubacio obećavajući centaršut koji je u vlastitu mrežu pospremio Luca Marrone za 2:1.

Međutim, ni tu nije bio kraj uzbuđenjima u prvom dijelu. Samo pet minuta nakon gola gosti dobivaju penal nakon pada Reca i konzultacije suca s VAR sobom. Odgovornost je preuzeo Golemic i preciznim udarcem poravnao rezultat na 2:2.

Drugi dio gosti su otvorili s obećavajućom šansom, ali nisu uspjeli pogoditi mrežu. No, jesu domaćini u 57. minuti, Brozović je sjajnom loptom pronašao Martineza, koji se još bolje snašao u kaznenom prostoru i pospremio loptu pod gredu za 3:2.

Samo sedam minuta kasnije Inter stiže i do četvrtog gola. Lukaku se prekrasnom solo akcijom našao u prilici koju je završio odličnim udarcem za 4:2.

No, ni tu nije bio kraj muke gostiju jer su do kraja primili još dva gola. Prvo je Lautaro Martinez u 78. minuti zabio svoj treći gol, a konačnu točku na i postavio je Hakimi u 87. minuti za 6:2 i izbijanje Intera na vrh ljestvice.

 


Tagovi

Lautaro MartinezMarcelo Brozović

Ostale Vijesti