Davor Javorcic/PIXSELL
Davor Javorcic/PIXSELL

Brlek donio pobjedu Osijeku na subotnjoj matineji

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.06.22. | 16:38

Prvoligaši su odigrali prijateljski dvoboj u Gradskom vrtu u kojem su slavili domaćini

Subotnjom matinejom na Gradskom vrtu Osijek i Slaven Belupo odigrali su prijateljski dvoboj u kojem su slavili domaćini golom Petra Brleka.

Osijek je od prvog zvižduka bio bolji, agresivniji i angažiraniji. Do vodstva su stigli u 18. minuti nakon ubačaja iz kuta kojeg je izveo Caktaš i trzaja glavom Petra Brleka. Caktaš je malo kasnije pogodio gredu dok je Fućak lobom pokušao svladati vrlo dobrog gostujućeg vratara Šuška.

U nastavku smo gledali izjednačenu igru u kojoj su obje momčadi imale svoje prilike. Branšteter nije iskoristio grešku Bralića kao i najbolju priliku u samoj završnici kada je imao remi na dlanu ali nije pogodio okvir gola. S druge strane, pobjeda Osijeka mogla je biti uvjerljivija da su svoje prilike iskoristili Gržan i Lovrić čiji je udarac iz daljine obranio vratar Marković.

Treba spomenuti da je za Osijek prve povratničke minute odigrao Dion Drena Beljo, svidio se i mladi Cvijanović dok se kod Belupa istaknuo vratar Šušak te mladi Ivijan Svržnjak koji bi kod Zekića mogao u ovoj sezoni imati značajnu minutažu.

Bjelica je igračima Osijeka dao slobodnu nedjelju. Dan kasnije Osijek odlazi u Sveti Martin na Muri na drugu fazu priprema za novu sezonu. S druge strane, slobodnu nedjelju svojim pulenima dao je i Zoran Zekić nakon koje nastavljaju s treninzima u Velikoj.

Osijek - Slaven Belupo 1-0 (1-0)

Stadion Gradski vrt, Osijek

Strijelac: Brlek (18. as. Caktaš)

Osijek

Malenica – Bartolec, Škorić, Čeberko, Leovac – Jugović, Brlek, Caktaš – Fiolić, Mierez, Hiroš.

Još su igrali: Barešić, Kolić, Nejašmić, Beljo, Gržan, Diego, Lončar, Daku, Petković, Bralić, Fućak, Topčagić, Grgić, Cvijanović, Lovrić, Miloš, Mance

Slaven Belupo

Šušak – Bosec, Tepšić, Soldo, Falbo – Turanjanin, Marina, Jenjić – Crnac, Svržnjak, Laušić.

Još su igrali: Marković, Hlevnjak, Božić, Eškinja, Martinaga,Bašić, Kocijan, Kvržić, Liklin, Branšteter, Mihalić, Famino


Tagovi

NK OsijekSlaven BelupoZoran ZekićNenad BjelicaPetar BrlekMijo Caktaš

Ostale Vijesti