Bomba s Rujevice: Ivan Lepinjica seli u Chelsea?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 03.01.20. | 07:58

Putevima Mateja Delača, Stipe Perice, Marija Pašalića…

Predstavnici engleskog kluba u nekoliko su navrata pratili mladog veznjaka Rijeke, a navodno je okidač bila utakmica mini Vatrenih protiv svojih vršnjaka iz Slovačke. Iako su tada gledali više igrača, Lepinjica je bio taj koji je najviše zadovoljio te bi prema svemu sudeći upravo on mogao putevima Mateja Delača, Stipe Perice i Marija Pašalića, igrača koji su kao mladi zabljesnuli u HNL-u da bi onda potpisali upravo za klub koji se sada zanima i za 21-godišnjeg veznjaka Rijeke.

Iako je predsjednik Rijeke u nekoliko navrata istaknuo kako je cijena za Ivana Lepinjicu pet milijuna eura, prema informacijama s kojima raspolažu SN Chelsea je spreman ponuditi 3,5 milijuna.

Iako neće ostvariti željeno, nekako sumnjamo da će predsjednik Rijeke Damir Mišković reći ne jednom takvom transferu budući da je taj isti mladi veznjak, koji bi ubrzo mogao put Otoka, prije točno godinu dana igrao u Zadru kao posuđeni igrač Rijeke te je njegova tržišna vrijednost iznosila 100 tisuća eura.

Osim Chelsea interes za veznjakom Rijeke pokazali su kultni Leeds, ali i WBA kojeg vodi Slaven Bilić, iako bi konkretno u slučaju da se „zakotrlja“ priča s klubom iz West Midlandsa vrlo vjerojatno jednu od glavnih riječi imao Danilo Butorović, nekadašnji trener mlađih uzrasta Rijeke koji je nakon izvrsnih rezultata na klupi perspektivnog Orijenta stigao od mjesta pomoćnika nekadašnjeg hrvatskog izbornika.

Za kraj dodajemo kako je Lepinjica nedavno obnovio suradnju s riječkim prvoligašem te sada ima važeći ugovor do ljeta 2024. godine, a njegova tržišna vrijednost u ovom trenutku iznosi okruglih milijun eura.

(foto: Reuters)


Tagovi

Zimski prijelazni roktransferiIvan Lepinjica

Ostale Vijesti