Bjelica potvrdio: Dva igrača moraju na operaciju, bez jednog do proljeća

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.09.19. | 07:53

Loše vijesti za trenera Modrih.

Loše vijesti potvrdio je Nenad Bjelica. Trener Dinama u nastavak sezone ulazi s ponešto skraćenom rotacijom. U razgovoru za Sportske novosti potvrdio je da će dva igrača morati na operaciju.

"Komnen Andrić otputovao je u Barcelonu na operaciju gležnja! Trebala bi se dogoditi ovih dana. Imamo još jednu operaciju, to je ona Marka Leškovića, također se radi o gležnju, ali taj operativni zahvat bit će obavljen u Hrvatskoj. Lešković ima drukčiji problem u odnosu na Andrića, njemu treba samo čišćenje gležnja, kod Komnena je priča malo kompliciranija. Za Andrića je polusezona izgubljena, on neće igrati do proljeća, a Lešković će biti izvan terena mjesec i pol do dva", rekao je strateg Modrih. 

Andrić ove sezone doista nema sreće s ozljedama te još nije upisao nijedan službeni nastup, tek se pojavljivao u pripremnim susretima. Prošle zime stigao je na Maksimir kao najbolji igrač Intera iz Zaprešića i ponajbolji pojedinac Prve HNL, a u Dinamu je na proljeće zabio četiri gola i dodao dvije asistencije. 

Što se Leškovića tiče, on je četvrti izbor na stoperskoj poziciji iza Dilavera, Theophile-Catherinea i Perića, ali je zbog ponekih ozljeda navedenih upisao osam nastupa ove sezone. 

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Marko LeškovićKomnen Andrić

Ostale Vijesti