Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica nakon remija s Lokomotivom: "Bit će još gubljenja bodova kod svih ekipa"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 04.03.22. | 21:19

Trener Osijeka je razočaran s bodom, ali tvrdi kako ništa još nije gotovo

Ako je Silvijo Čabraja zadovoljan remijem protiv Osijeka, Nenad Bjelica ne može dijeliti to mišljenje. Pet dana od pobjede protiv Dinama u Gradskom vrtu, Osijek je otputovao u Zagreb otvoriti 26. kolo 1.HNL protiv Lokomotive, samo da bi ga kolovođe, barem na jedno kolo, izbacile iz tračnica. Lokosi su izdržali nalete gostiju i osvojili bod, otvorivši u potpunosti borbu za osvajanjem naslova.

Strateg prvoplasirane momčadi prvenstva nije krio razočaranje rezultatom, priznao je kako su i jedni i drugi imali svoje šanse.

"Slažem se, mislim da je Lokomotiva imala fazu igru u kojoj je bila bolja, kao i mi. Imali su šanse, kao i mi, koje su ostale neiskorištene. Mislim da je ovo na kraju realan rezultat"

Imao je i pokoju misao o šansama svoje momčadi. Iako će mnogi navijači sanjati Josipa Pivarića i Jona Mersinaja koji su u finišu susreta s crte očistili dvije lopte, Bjelica je izdvojio jedan pokušaj Lovrića, ali i teren koji je tvrdi, išao na ruku domaćinu.

"Imali smo početkom drugog poluvremena dobar udarac Lovrića. Igrali smo protiv dobre ekipe koju nije lagano pobijediti, pogotovo na njihovom terenu koji je specifičan. Težak je za igru, klizav i tvrd, a oni su ipak priviknuti na ovaj teren"

Pred Osijekom je sada napeta završnica prvenstva. Osijek pred sobom ima još deset utakmica, i ne ovisi sam o sebi. Naime, netko mora kiksati misle li, uz savršeni skor i 30 bodova postati prvaci.

"Idemo dalje, još je deset utakmica do kraja, trideset bodova. Bit će još gubljenja bodova kod svih ekipa, ne vjerujem da će netko pobijediti sve do kraja. Idemo dalje, treba biti fokusiran na sljedeću utakmicu protiv Rijeke".

Naime, Osijek sada čeka Rijeka, ali ne u sklopu prvenstva, već polufinala Kupa. Hajduk je prekjučer svoje obavio i upisao prolaz na veliku završnicu koja nas čeka na Poljudu.

"Rijeka je odlična. Sutra igraju protv Slaven Belupa, vidjet ćemo kako će izgledati. Trebamo biti fokusirani sami na sebe, želimo igrati to finale s Hajdukom.”



Tagovi

Silvijo ČabrajaNenad BjelicaOsijekNK Lokomotiva

Ostale Vijesti