Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Čabraja nakon remija s Osijekom: "Ne bi bilo ne zasluženo i da smo pobijedili"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 04.03.22. | 20:38

Trener Lokomotive može biti itekako zadovoljan kako su njegovi igrači reagirali na susret protiv favoriziranog Osijeka

Sada je jasno, Lokomotiva je destabilizirajući segment 1.HNL, i to u najboljem mogućem smislu.

Momčad Silvija Čabraje otkida bodove favoritima, uvjerio se u to Dinamo odigravši 0:0 na Maksimiru, a isti rezultat smo vidjeli i na Kranjčevićevoj u sklopu prve utakmice 26. kola 1.HNL. Osijek nije uspio doći do gola, premda je pritisak posljednjih deset minuta utakmice bio snažan.

Nakon šokantne završnice, gdje je bod domaćinu spasio Josip Pivarić gotovo pa „božanskom intervencijom“ koju je kasnije i svojim refleksima potvrdio Mersinaj, trener Čabraja je zadovoljan stao pred sedmu silu. Na konstataciju novinara kako Lokomotiva igra vrlo dobro protiv ekipa s vrha tablice, Silvijo Čabraja odgovara:

"Igramo mi dobro čitavu sezonu, nije samo protiv ekipa s vrha tablice, no ove utakmice se najviše gledaju i prate pa onda to moža iskače, no imali smo jako dobrih odigranih utakmica kroz čitavu sezonu.“

Naravno, nije propustio komentirati neke za njega itekako pozitivne činjenice, pogotovo one iz prvog dijela susreta.

„U prvom poluvremenu smo dominirali, imali smo četiri, pet vrlo izglednih šansi, pri završnici utakmice je Osijek imao dvije ili jednu mrtvu šansu koju je izvukao Pivarić s gol linije, no ne bi bilo ne zasluženo i da smo pobijedili."

Bjelica se sigurno s ovime neće složiti, no on ima neke druge brige. Osijek je i dalje prvi na tablici, no pobijede li Dinamo, Rijeka i finalno Hajduk u nedjelju, prednost koju su stekli pobjedom nad Plavima u Osijeku bit će anulirana a mi ćemo opet biti na početku, bez jasne slike i ideje o tome tko je trenutno favorit za osvajanje naslova prvaka Hrvatske.



Tagovi

Silvijo ČabrajaNK LokomotivaOsijek

Ostale Vijesti