Dinamo na Saburtalo bez četvorice iz prve postave

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 22.07.19. | 08:55

Problemi na startu kvalifikacija.

Dugo smo očekivali start europske sezone i novi pokušaj Dinama u proboju ka Ligi prvaka, no on bi već na startu mogao biti teži od očekivanog. 

Gostovanje u dalekoj Gruziji i vremenska razlika od dva sata prvi su problem, no onaj veći trener Nenad Bjelica ima s ozljedama i izostancima. 

„Sigurno je da neće ići ozlijeđeni Theophile, Dilaver, Moharrami i Zagorac. Ne idu ni Olmo niti Moubandje. Njih će dvojica odraditi još jedan pripremni mikro ciklus, a vjerojatno će kandidirati za uzvratnu utakmicu“

Loše su to vijesti za maksimirsku momčad jer su Theophile i Dilaver standardan stoperski dvojac i pravi obrambeni bedem europskog Dinama. Također švicarski reprezentativac Moubandje projektiran je da bude prvi izbor na lijevom beku, dok o Daniju Olmu ne trebamo posebno pisati.

Iako najbolji igrač Dinama i Prve HNL vjerojatno očekuje skori transfer, on je i dalje u konkurenciji za nastup u uzvratnoj utakmici. Na listi od 32 prijavljena igrača za ovu fazu našlo se i njegovo ime, stoga bi ga mogli vidjeti na terenu bude li potrebno. 

Dinamo sigurno neće imati lagan posao u Tbilisiju, no na ruku bi im mogla ići činjenica da atmosfera neće biti teška za igranje. Saburtalo nema vojsku navijača kao, primjerice, Dinamo iz Tbilisija, a dvoboj protiv Šerifa u prvom pretkolu odigran je u prilično komornoj atmosferi. 

Utakmica na stadionu Mikheil Meskhi igra se sutra u 19:30 po hrvatskom vremenu. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Nenad BjelicaJacques Francois MoubandjeDani OlmoKevin Theophile-CatherineEmir DilaverSadegh Moharrami

Ostale Vijesti