REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Bjelica: “Htjeli smo zaskočiti Bayern, ali nas je preduhitrio Werder. Nije nam idealno, ali sad znamo da se tamo može zabiti”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.01.24. | 09:51

Oko 1600 navijača Uniona željelo je ispratiti 15-plasiranu momčad u glavni grad Bavarske, no štrajk sindikata strojovođa GDL to je znatno otežao

Nedjeljni poraz Bayerna od Werdera iz Bremena "nije bio idealan" za trenera Union Berlina Nenada Bjelicu jer će branitelj naslova Bundeslige sada još više zapšeti kako bi pobijedio njegovu momčad u zaostaloj utakmici u srijedu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bayern sad zaostaje sedam bodova za neporaženim vodećim Bayer Leverkusenom nakon šokantnog poraza u nedjelju (0-1), ali može smanjiti zaostatak na četiri domaćom pobjedom nad Unionom u srijedu, u zbog snijega odgođenoj prosinačkoj utakmici 13. kola.

"Htjeli smo zaskočiti Bayern. Sada ga je Werder zaskočio. Sigurno si domaćin neće dopustiti istu predstavu", rekao je hrvatski trener novinarima u ponedjeljak.

“Za nas sigurno nije idealno što su izgubili.”

Ali šef Uniona pokušava vidjeti i pozitivne strane, sa svojom momčadi koja se pokušava još više udaljiti od zone ispadanja. Utakmica 18. kola u petak protiv Mainza odgođena je zbog snijega, pa je ostalo više vremena za pripremu za Bayern.

"Werder nam je pokazao da je na terenu Bavaraca moguće zabijati", rekao je. "U osnovi, morate odigrati savršenu utakmicu, oni također moraju malo popustiti u pristupu, morate imati vrhunskog vratara i malo sreće. Onda je sigurno moguće zabiti u Münchenu."

Oko 1600 navijača Uniona željelo je ispratiti 15-plasiranu momčad u glavni grad Bavarske, no štrajk sindikata strojovođa GDL to je znatno otežao.

Građani istočnog Berlina organizirali su dodatni autobus za neke navijače, ali su rekli da nije moguće organizirati poseban vlak u tako kratkom vremenu. Pronaći vozača voljnog prekinuti štrajk također je bilo previše teško. (G)



Tagovi

Nenad BjelicaUnion BerlinBayernWerderBundesliga

Ostale Vijesti