FC Union Berlin
FC Union Berlin

Bjelica doveo novog Hrvata u stožer

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.01.24. | 08:02

Od ponedjeljka se bivšem šefu u Union Berlinu pridružio i Nino Bule koji je bio s Bjelicom u Dinamu, Osijeku i Trabznosporu

Nenad Bjelica pojačao je svoj stručni stožer u Union Berlinu novim imenom. Nino Bule od ponedjeljka je novi član struke ovog bundesligaša. Riječ je o pomoćniku koji je bio s Bjelicom u Dinamu, Osijeku i Trabzonsporu a sada mu se, eto, priključio i u Berlinu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je bilo za očekivati kako će Bule odmah postati član stručnog stožera po Bjeličinu preuzimanju struke kluba iz Berlina, trebalo je neko vrijeme da novi trener posloži stvari. Za početak je uzeo Danijela Jumića kojeg je doveo u Osijek a koji je činio stožer u Turskoj da bi im se od ponedjeljka pridružio i Nino Bule. Očito je uzlazni trend forme Union Berlina dao Bjelici autonomiju u odabiru novog pomoćnika. Naime, nakon negativne serije zbog koje je Bjeličin prethodnik dobio otkaz, novi trener izvadio je Union iz zone ispadanja a u posljednjih pet utakmica ima dvije pobjede, dva remija i poraz od Bochuma.

Nino Bule debitirat će u petak na gostovanju kod Mainza koji je trenutno na 16. mjestu, odnosno mjesto ispod posljednje pozicije koja nudi ostanak u ligi, a koju drži upravio Union Berlin. (al)




Tagovi

Nenad BjelicaNino BuleUnion BerlinBundesliga

Ostale Vijesti