Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivši trener Legije: "Jakobušić je 'one man show', a to nije bio ni Mamić u Dinamu"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 09.12.20. | 17:35

Rođeni Riječanin rekao je što misli o trenutnoj situaciji na Poljudu.

Ono što Lukša Jakobušić posljednjih mjesec dana radi na Poljudu nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Mnogi ga podržavaju, ima i onih koji se ne slažu s njegovom metodikom rada i provedbom određenih ciljeva, ali je svima jasno kako je on odlučio mnoge stvari na Poljudu promijeniti u potpunosti.

Posljednjih tjedan dana glavna je tema Mijo Caktaš i njegov ugovor. Kapetanu i desetki Hajduka ugovor ističe u ljipnju 2021. godine, a budući da je trenutno uvjerljivo najplaćeniji član poljudske svlačionice, novi predsjednik Hajduka odlučio je - želi li Mijo u njoj ostati - mora prihvatiti smanjeni ugovor koji će mu klub ponuditi ovog siječnja.

Jakobušić 'gura po svom', a to se može pokazati kao nešto izvrsno, baš kao i nešto katastrofalno. Nekadašnji trener Legije, izbornik Kuvajta i dugogodišnji voditelj Škole nogometa Dinama - Romeo Jozak - bliži je razmišljanju kako sve ono što Jakobušić radi i nije baš najbolje.

"Uz svo dužno poštovanje prema gospodinu, ne sumnjam da je sposoban, ali on je trenutno tamo one man show, a to nije bio čak ni Mamić kada je bio na vrhuncu u Maksimiru", riječi su 48-godišnjeg trenera koji je skoro godinu dana bez agažmana.


Tagovi

Romeo JozakLukša JakobušićHajduk

Ostale Vijesti